BMW Transeuropean Film ..
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
BMW Transeuropean Film ..
Имам едно филмче с продължителност 30мин и големина 300мб, който е заснет около мероприятието с Цепелина в България, представянето на 1ва Серия и тест драйв-а на Е63, Е64, Е65 и Е66 ... проблема е, че нещо немога да се закача към data.bg или free.evro.net, защото съм зад firewall на работа и несъм с реално IP. Ако представлява интерес мога да го запиша на cd и да го дам на някой от Вас, който има бърза връзка или възможност да го качи някъде и да даде линк тук?!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Ами като гледам няма други желаещи да свършат работата .. а пък на мен нямя да ми е прблем .. само трябва да се разберем с Туртурело .. как да взема диск-а 

R.I.P Landikar
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
ako успея да се добера до копие,имам един познат който ще го качи доста бързо на Еврото....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
На мен също не ми е проблем и на дата и на техно-линк ( вече фтл.бг ) да го кача и връзка имам и място
==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
ок, господин Марков няма да може да дойде поради лични причини, така, че ... някой друг! Проблема е, че нямам време да мръдна никъде .. Ако можеш да минеш да вземеш диска ще е чудесно..?!
пс. Не се настройвайте за нещо уникално .. тарикатско е филмчето, музиката е добра, но представлява обзор на това, което правихме през времето, когато Цепелина беше в София.
пс. Не се настройвайте за нещо уникално .. тарикатско е филмчето, музиката е добра, но представлява обзор на това, което правихме през времето, когато Цепелина беше в София.
11 мнения
• Страница 1 от 1