Моторите на новата баварска тройка /вече и турбо/
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Не се притеснявайте за V8 на М3, сигурно ще е от специални сплави, най лекия в класът си, с малки буталца ама с 10000 оборота
така че нема да е тежък, а нарочно е само 400, щото следващото М3 ще е 500, после 600.... и после Формула 1 ще стане излишна 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
BiTurbo написа:
И ТО БЕЗ ТУРБО (на дизела) !!!!!!!!!
Ужас....
Това, че не пиШе 320тд а само 320д (респективно zа всички други модификации) не оzначава, че е чист диzел БМВ нямат диzелов двигател беz турбо!
Е съжалявам за нежежеството си !
това не го знаех
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
BMW8 написа:Не се притеснявайте за V8 на М3, сигурно ще е от специални сплави, най лекия в класът си, с малки буталца ама с 10000 оборотатака че нема да е тежък, а нарочно е само 400, щото следващото М3 ще е 500, после 600.... и после Формула 1 ще стане излишна
абе малко ще му е трудно на тия 10 000 оборота невиждам как ще стане

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Wizi написа:пиШат съЩото и в Ауто Мотор унд Шпорт, ама така като гледам май лъжат яко. Оправия май няма...

Ами аз винаги съм си казвал - турбото е за скапани мотори. Както каза DrivinGGoD не случайно през последните 30 и повече години БМВ АГ са най добрия производител на мотори, атмосферни мотори. А за пазарната ниша която искат да запълнят :mha: :mha: :mha: тогава щяха да сложат турбо на 320 или на 323, не супер скъпия, високо технолигичен и бла бла 330, просто не е рентабилно, за парите отгоре ще си сложиш 2 турбота на 320-ската и готово.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Незнам, но лично аз смятам че не е лошо да има и някоя турбинирана версия!
Просто БМВ знаят кое е по добре и зашо е по добре да се направи.
Сигурен съм че като видите някоя турбинирана АLPINA ви потичат лигите на повечето!Така че нека има избор от агрегати, щото като гледам дизела ще си мине бензина по параметри като нищо!
БАХТИ Дизела
Просто БМВ знаят кое е по добре и зашо е по добре да се направи.
Сигурен съм че като видите някоя турбинирана АLPINA ви потичат лигите на повечето!Така че нека има избор от агрегати, щото като гледам дизела ще си мине бензина по параметри като нищо!
БАХТИ Дизела

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2