Честитка от КАТ
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Честитка от КАТ
Вчера зели та ми пуснали в пощата едно такова смачкано пликче с полусгрешен адрес, без обратен адрес , без марки и с някакъв печат дето не си личи нищо от него. А вътре се мъдри честитката ... "До водача на С - хх - хх управлявал автомобила на еди кояси дата в едиколкоси часа... обяснения къде трябва да се явя и т.н.
Най-отдолу малко преди една пунктирена линийка ме уведомяват ,че ако зема да хитрея и не се явя щели да ме глобят със 100 лева. Обаче под пунктира пише ,че тая призовка се връчва лично и там трябва да има подпис на връчилия както и на приелия с 3те му имена.
Въпроса ми е. Може ли като няма мой подпис да си ги туря на едно място и да ги врътна. И без тва си имам по-важна работа тогава от кефа да вися в КАТ...
Най-отдолу малко преди една пунктирена линийка ме уведомяват ,че ако зема да хитрея и не се явя щели да ме глобят със 100 лева. Обаче под пунктира пише ,че тая призовка се връчва лично и там трябва да има подпис на връчилия както и на приелия с 3те му имена.
Въпроса ми е. Може ли като няма мой подпис да си ги туря на едно място и да ги врътна. И без тва си имам по-важна работа тогава от кефа да вися в КАТ...
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Aко съдиме по тези "призовки" дето ги получавам от военните .. който се пускат в пощатата .. и аз няколко пъти не отидох ... и после дойдоха да нас да ми я дадат на ръка ... и да се подпиша ... според мен щом не са ти го дали лично и не си се подписал .. винаги можеш да кажеш че не си я получил .. "п...ощата не ми се заклячва..." и т.н. ... а за какво точно те викат пише ли .. ?

R.I.P Landikar
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Изобщо не отивай!!!
Призовка се връчва само лично или чрез съседи които се подписват че ще ти я предадът.
Могат да те глобят ако си се подписал, а иначе справка
.... те винаги пишат така 
Призовка се връчва само лично или чрез съседи които се подписват че ще ти я предадът.
Могат да те глобят ако си се подписал, а иначе справка

May the BMW force be with you!
6 мнения
• Страница 1 от 1