Извинявам се ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 06 Юли 2004, 16:32

:oops: :oops: Мите,Мите КАКВО направи пък сега :?:
Уж ме нямаше този път :oops: :oops:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 06 Юли 2004, 16:35

Аааааа и аз не останах по назад :lol: просто не се здържах, понесох тонове критика от нашите, за това какво съм си причинявал на колата, и т.н. и аз се замислих после и ми беше кофти но все пак направих едно 360 :D е вярно не беше много надув само на 3к оборота но пак си е мариз за автомобила :roll:
Но го направих леко и галантно за да не охвърлям всички автомобили с камъни.. а не като доктора с бавната Е34-ка :lol: :bchug:
П.С. Василене ние с тебе се разминахме, и не можах да се запозная с никой от "РВ" групата, но късно пристигнах и не ме свърташе и рано си отидох :? следващият път на Бухово искам да е силно 8) Или да направим едно шествие до Пловдив... само че като знам всички какви ентусиасти сме.. едвам закърпваме колите и гумите и не знам колко човека ще успеят да отделят средства за такова шоу... ако се предприеме тръгване трябва да планувано добре и да иам голямо участие :lol: Абе ние си знаем как става :)
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум