ГУМИ!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

мечтае да кара 7-ца
Аватар

ГУМИ!

Мнение от Alpina » 23 Дек 2002, 1:36

Наскоро точно до нас един турчин отвори малко магазинче за употребявани гуми. Аз дори се купих две за предните колела Continental WinterContact. Леко изтъркани, но каучука си е още мек, а и има грайфер за един сезон. Аз лично съм много доволен.
Има летни и зимни - 14 и 15 инчови , практически всякви размери и марки. Цената е наистина добра - 22лв на гума. Човека каза, че е докарал 2000 гуми от Швейцария и можел още да докара. Ако има желаещи - ето адреса:

ул.Братя Миладинови N:80

Карате по бул.Ботев към гарата, на кръстовището с бул.Сливница се завива надясно по Сливница (към Лъвов мост) и първата пресечка вдясно е ул. Братя Миладинови. Номер 80 се пада на 50 метра от Сливница. Самото магазинче е доста неугледно и се намира на кръстовището на въпросната ул.Братя Миладинови и ул. Кирил и Методий.

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 23 Дек 2002, 1:39

Аз даже съжелявам, че избързах и си купих задни гуми - някви Sawa и то по 35лв парчето!!! Изобщо не могат да се сравнят с GoodYear или Continental, а пък било то и вече поизтъркани...

Назад към Основен Форум