BMW X3 е най-надеждният автомобил според ADAC

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 24 Яну 2008, 21:13

Scooby написа:
euroto написа:Докажи :mhihi: , нямам такива наблюдения...
Най-продавания в сегмента си:
A total of 22,197 BMW X 3 models registered 2007 (January through December) ensured that the BMW X3 was rated as the best-selling car in its segment yet again

Но както по-горе колегата каза, с кой друг автомобил от неговия клас да го сравним ... разбира се, че ще е най-продаван в своя клас. Нямам против машината, напротив харесва ми, но мисля, че това което АДАЦ пишат си е просто рекламка :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Scooby » 25 Яну 2008, 0:08

euroto написа:Но както по-горе колегата каза, с кой друг автомобил от неговия клас да го сравним ... разбира се, че ще е най-продаван в своя клас. Нямам против машината, напротив харесва ми, но мисля, че това което АДАЦ пишат си е просто рекламка :)
Ами може да го сравниш с Фрийландър 2 например.
И не мисля, че е проста реклама, а може би леко премълчаване на някои факти с цел подобряване имиджа на компанията по отношение на надеждността. Като напр., че всеки нов автомобил има пан-Европейска гаранция вкл. пътна помощ. :D И мрежата на пътната помощ на немските производители би трябвало да е по-развита от тази на чуждите, поне на територията на Германия, нали.

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 25 Яну 2008, 18:16

Scooby написа:
euroto написа:Но както по-горе колегата каза, с кой друг автомобил от неговия клас да го сравним ... разбира се, че ще е най-продаван в своя клас. Нямам против машината, напротив харесва ми, но мисля, че това което АДАЦ пишат си е просто рекламка :)
Ами може да го сравниш с Фрийландър 2 например.
И не мисля, че е проста реклама, а може би леко премълчаване на някои факти с цел подобряване имиджа на компанията по отношение на надеждността. Като напр., че всеки нов автомобил има пан-Европейска гаранция вкл. пътна помощ. :D И мрежата на пътната помощ на немските производители би трябвало да е по-развита от тази на чуждите, поне на територията на Германия, нали.

Има много вярно в това което написа :) Да рекламата не е проста както съм написал, но си е реклама. Тоест тия класации на АДАЦ са си с цел реклама :) За Х3 ОК, но не знам, защо наредиха тоя дръгел А2 :roll: в десятката
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Scooby » 26 Яну 2008, 0:02

euroto написа:... За Х3 ОК, но не знам, защо наредиха тоя дръгел А2 :roll: в десятката
А2-ката си е там по заслуги :mhihi: , откакто се произвежда почти всяка година е в челната десятка по надеждност на ТЮФ. А иначе е като 'Грозно пате', което обаче никога няма да стане лебед.

Потребител
Аватар

Мнение от giorgio_cbr » 23 Фев 2008, 19:35

Ами аз тъй като съм нов, не за БМВ а за форума, искам само да потвърдя класацията. Х3 го купих чисто нов и бях леко скептичен, но не съм имал по здрава кола досега. Аз карам борд и се качвах зимата по снега догоре по зелената писта, имам снимки, в калища и кво ли не съм я забухвал, по магистралата се кара 180-200 на автопилот, но по колата вече 70.000км не е мръднала една гайка!
Изображение

Същото важи и за тройката 07, ама тя още е само на 24.000км и я карам главно лекичко по града.
Изображение

За крато се бях объркал и си купих една S-класа 2004 - нема такава смешна кола, преди това имах А4, и А8 4.2 - велика кола между другото, но повече не сменям БМВ с нищо друго.

Между другото, преди имах едно тъмно зелено 540i `95, и някой от вас ми даде визитка на клуба горе на ОМВ Бояна, но не помня кой.

Да сте живи и здрави, хубав форум.

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 23 Фев 2008, 23:46

Х 3 е смного гаден интериор иначе явно е надежден
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от giorgio_cbr » 24 Фев 2008, 8:01

ТУРБО написа:Х 3 е смного гаден интериор иначе явно е надежден

Таблото е супер красиво особено нощно време, кръглите уреди са с обем и задно осветени. На тройката 07 таблото е доста по постно откъм дизайн и изпънение - плоско, само с един хром около оборотомера и километража. Централната конзола е не по-зле от всяко друго БМВ без ай-драйв, а разпределението на пространството е по-добро спрямо първия Х5 примерно, имайки предвид размерите на колата.

Абе и аз го гледах на криво, особено тия първите сивичките с черните брони, постните, ама после седнах, пробвах, купих... Колата е много добра. А и Х-драйва е без аналог, просто съм възхитен.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 23 Мар 2008, 15:37

giorgio_cbr написа:За крато се бях объркал и си купих една S-класа 2004 - нема такава смешна кола, преди това имах А4, и А8 4.2 - велика кола между другото, но повече не сменям БМВ с нищо друго.

Между другото, преди имах едно тъмно зелено 540i `95, и някой от вас ми даде визитка на клуба горе на ОМВ Бояна, но не помня кой.

Да сте живи и здрави, хубав форум.

Колега как от тези v8 двигатели се качи на тези малолитражки и си доволен ? S класа 2004 -та е много добър автомобил , мой приятел имаше 2002-ра S320 , карал съм я доста пъти и много ми харесваше , не те разбирам какво и е смешното ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 23 Мар 2008, 21:52

Браво на А-ката, само незнам защо Ауди са го спряли от производство :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 23 Мар 2008, 22:14

Може би защото много хора го купуват ?
Преди години гледах около стотина човека да се млатят кой да вземе последната А2ка...

Предишна

Назад към Основен Форум