Благодаря
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Благодаря
Благодаря за уважението и поздравленията за рождения ми ден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
това е бенц за бога..не тдс !!!!!!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring

И все пак

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Една патерица от мен и сори ама незнаех 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Еее, Хънтърчо, хубава работа! Нямах никаква идея, че си рожденик, но все пак на патетрица - ДА СИ ЖИВ, ЗДРАВ, КОРАВ, МНОГО ЩАСТЛИВ И ЖЕНА ТИ ДА Е ВСЕ ТАКА ГОТИНА

Never mistake motion for action...
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
така...
първо, честито хънти, жив и здрав да си ни.
тъй като днес лично ме искритикува по телефона, и мен наистина ми стана много кофти:( би трябвало да си разбрал, че си една голяма част от нас и ние много държим на теб. убеден съм, че си наясно с това. просто не е имало никакъв начин да разберем, че имаш рожден ден, най-малкото защото не си ни казал:( по принцип се ориентирам по айсикю-тата на хората, или те сами ми казват, или случайно научавам и така... всеки път различно. просто не съм разбрал за твойто РД:( не се сърди плс:(
първо, честито хънти, жив и здрав да си ни.
тъй като днес лично ме искритикува по телефона, и мен наистина ми стана много кофти:( би трябвало да си разбрал, че си една голяма част от нас и ние много държим на теб. убеден съм, че си наясно с това. просто не е имало никакъв начин да разберем, че имаш рожден ден, най-малкото защото не си ни казал:( по принцип се ориентирам по айсикю-тата на хората, или те сами ми казват, или случайно научавам и така... всеки път различно. просто не съм разбрал за твойто РД:( не се сърди плс:(

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Благодаря
ти пак май го зимаш на вьтре.....то тая година и мен ме забравиха за разлика от миналата...ама не наприх от мухата слон...май си говорихме на тая тема,на няколко очи-.............ко толкоз се впрягаш.....ама то май щот има много лаг....язе не дьржа на тез празници...дори не се сещам кога е рождения на детето и жената.става вьпрос като ден от календара.....не ги тача рожденните щот малко става като на опело,ядат пият и накрая ...кис кис кис...хилят се едно са на раждане на дете....еби му маматаHUNTER написа:Благодаря за уважението и поздравленията за рождения ми ден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна ///Явор на 29 Юни 2004, 22:38, променена общо 1 път

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
12 мнения
• Страница 1 от 1