Кора тръгва по стъпките на Ралф

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Кора тръгва по стъпките на Ралф

Мнение от Turturelo » 18 Юни 2004, 10:24

“Забавлявам се, че Кора ще се състезава в MINI Challenge. Може би ще ми даде и някой съвет”, заяви Ралф Шумахер с не малка доза ирония. Отговорът е мълниеносен: ”Ще видим кой ще има повече точки в края на сезона – Ралф или аз.”

Кора Шумахер, съпругата на пилота във Формула 1 Ралф Шумахер, тръгва по стъпките на благоверния си, но тя ще се състезава в MINI CHALLENGE 2004. Явно Ралф е повлиял значително върху уменията и желанията на нежната си половинка, тъй като става ясно, че намерението на Кора е да кара в целия шампионат, а той е 7 състезателни уикенда.
Новината, която бе обявена през уикенда, Кора коментира така: ”Сега знам защо Ралф обожава състезанията. Моят първи тест мина доста успешно, а аз съм въодушевена от усещането, което се поражда у мен докато съм на пистата.”
Кора Шумахер ще се състезава зад волана на Mini Cooper S (John Cooper Works Tuning Kit), чиято максимална мощност е 226 к.с.. До голяма степен състезателната кола 27-годишната Кора ще ползва заради финансовата подкрепа на известната пивоварна Veltins, а ще се състезава за Team Premium Cars.
Премиерата на MINI Challenge ще се състои на 4 юни на пистата “ЮроСпидуей” в Лаузиц, а надпреварата ще е поддържащо състезание за поредния кръг от DTM. Следващите стартове са на “Нюрбургринг” (10-12 юни), следват отново “ЮроСпидуей” (16-18 юли), “Мотопарк Ошерслебен” (06-08 август), “Спа-Франкоршам” (27-29 август), “Мотопарк Ошерслебен” (17-19 септември) и “Залцбургринг” (25-26 септември).

Източник: Speed Press

ps. Mini-то е СТРАААААШШШННОООО, ама и на Ралф булка му не е лоша :oops:

старши ентусиаст
Аватар

каката

Мнение от Любо Мегов » 18 Юни 2004, 11:40

ето я каката :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 18 Юни 2004, 12:02

Sehr gut! :yes:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 18 Юни 2004, 14:50

охааааа тия устенца какви работи прават когато не говорят ..... :owned: :mha:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 21 Юни 2004, 11:59

:oops: :oops:
Искам и аз бре.... Кое точно няма да кажа :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 21 Юни 2004, 14:05

Това се казва семейство :wink: Не съм фен на фамилията Шумахер, но започвам да си променям възгледите за по-добрата половина от нея... Остава да следим изявите на Кора :wink:
Never mistake motion for action...

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 21 Юни 2004, 14:23

ама с тия допълнителни килограми дето ги носи отпред май-няма да прокопса в съзтезанията :wink: :? :lol:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 21 Юни 2004, 16:01

naskoksan написа:ама с тия допълнителни килограми дето ги носи отпред май-няма да прокопса в съзтезанията :wink: :? :lol:

Тва са Айр-баговете бре.В случай на инцидент да е по защитена от наранявания :!: Сигурността преди всичко :P

Назад към Основен Форум