Бензиностанции "OPET"???

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 14 Юни 2004, 20:07

Tano сега би трябвало да дърпна една реч във връзка с етническата търпимост и добрите съседски отношения, но ... нямам нерви за това
Всеки сам да си преценява. Не си мисли, че ги защитавам нито пък че съм турчин :lol:
Още повече, че тук става въпрос за една напълно частна компания, а не за цяла държава.
За мен това е въпрос на култура. Не точно тези турци са ни държали 500г под робство и т.н.

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 15 Юни 2004, 8:50

© написа:Tano сега би трябвало да дърпна една реч във връзка с етническата търпимост и добрите съседски отношения, но ... нямам нерви за това
Всеки сам да си преценява. Не си мисли, че ги защитавам нито пък че съм турчин :lol:
Още повече, че тук става въпрос за една напълно частна компания, а не за цяла държава.
За мен това е въпрос на култура. Не точно тези турци са ни държали 500г под робство и т.н.

:bowdown:
Какво общо имат бензиностанции ОПЕТ с робството?
Да не говорим ние как сме дошли по тия земи и колко народи сме държали под робство. За съжаление обаче още в началното училище на нас ни насаждат омраза към турците, а човек, ако е малко по-интелигентен, ще отвори и ще почете и ще види, че за онези години това е / робството имам предвид/ било нещо нормално, и че на фона на други подобни робства, турците са се държали що годе културно с българите и са им давали повече права, отколкото всеки друг поробител би дал. Но нямам намерение да ви държа лекции по история, който е много родолюбив, да отваря и да чете :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 15 Юни 2004, 22:44

Понеже станахме тотално :OT: а и няма смисъл да си мерим пиш.... по нет-а, ще се видим, ще си поговорим, ще се разбере кой колко е чел по история и се интересува от тия неща (особено за 500 години присъствие на разни резани пушки и мазни дуп...). Да не си правим заключения един за друг без да се познаваме :D :bchug: Да е жива и здрава Майка България :bgflag: и всички ние покрай нея.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 15 Юни 2004, 23:17

:bgflag: :bchug:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Юни 2004, 16:07

тая тема... мисля че се отклони от темата :)

ние сме авто форум. аполитичен до колкото политиката не ни засяга автомобилните интереси.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Основен Форум