Бензиностанции "OPET"???
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Tano сега би трябвало да дърпна една реч във връзка с етническата търпимост и добрите съседски отношения, но ... нямам нерви за това
Всеки сам да си преценява. Не си мисли, че ги защитавам нито пък че съм турчин
Още повече, че тук става въпрос за една напълно частна компания, а не за цяла държава.
За мен това е въпрос на култура. Не точно тези турци са ни държали 500г под робство и т.н.
Всеки сам да си преценява. Не си мисли, че ги защитавам нито пък че съм турчин

Още повече, че тук става въпрос за една напълно частна компания, а не за цяла държава.
За мен това е въпрос на култура. Не точно тези турци са ни държали 500г под робство и т.н.
© написа:Tano сега би трябвало да дърпна една реч във връзка с етническата търпимост и добрите съседски отношения, но ... нямам нерви за това
Всеки сам да си преценява. Не си мисли, че ги защитавам нито пък че съм турчин![]()

Какво общо имат бензиностанции ОПЕТ с робството?
Да не говорим ние как сме дошли по тия земи и колко народи сме държали под робство. За съжаление обаче още в началното училище на нас ни насаждат омраза към турците, а човек, ако е малко по-интелигентен, ще отвори и ще почете и ще види, че за онези години това е / робството имам предвид/ било нещо нормално, и че на фона на други подобни робства, турците са се държали що годе културно с българите и са им давали повече права, отколкото всеки друг поробител би дал. Но нямам намерение да ви държа лекции по история, който е много родолюбив, да отваря и да чете

Понеже станахме тотално
а и няма смисъл да си мерим пиш.... по нет-а, ще се видим, ще си поговорим, ще се разбере кой колко е чел по история и се интересува от тия неща (особено за 500 години присъствие на разни резани пушки и мазни дуп...). Да не си правим заключения един за друг без да се познаваме
Да е жива и здрава Майка България
и всички ние покрай нея.

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3