DILEMA - kade da si napravia kasko zastrahovka?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Компактен
Аватар

DILEMA - kade da si napravia kasko zastrahovka?

Мнение от quixzole » 12 Дек 2002, 21:49

Momcheta kupih si kola...sega se chudia kade da ia zastrahovam...
v Alianz mi predlagat da ia zastrahovam za 13500 pri 11,7 % koeto mi se struva dosta visoka suma, no ako mi otkradnat kolata shte spechelia okolo 2000 lv i otgore.
Drugoto predlojenie koeto imam e ot BULINS, obache chesno kazano iskam da sklucha zastrahovatelen dogovor a ne grajdanski brak :o ....mejdudrugoto tam mi predlagat da ia zastrahovat za 17500 lv, a mojelo i za 20500 ako iskam pri 7,5 %- nali zabeliazvate razlikata samo che tuk shansa da mi otkradnat kolata e poznaite kolko procenta :wink: .Tva ime levovata zastrahovka, pri koiato se zaduljavam da si pravia kolata samo v tehen serviz, a predlagat i valutna zastrahovka pri koiato moga da si pravia remonta navsiakade i mi plashtat chestite po faktura- tia e na 10,3 % koeto izliza skupichko imaiki predvid za kakva suma shte se zastrahova kolata......obache puk kazaha che mogat da mi ia zastrahovat i za 15000 lv. /taka stava kolkoto cenata na Alianz za 13500 lv/....abe s dve dumi mogat da ia zastrahovat za kolkoto si iskam;))

Samo che se venchaia za tiah, pone taka sum chuval i vsiaka godina pri tiah shte triabva da e!!!
Vie kakvo mislite kakvo da izbera...ili puk ako znaete druga po sigurna kompania/ imam predvid da si plashtat navreme/ kajete

Аватар

Мнение от DA WOLF » 12 Дек 2002, 23:36

hah zavisi kvok celish sas zastrahovkata... ako se pritesniavash da ne ti ia gepiat - Bulins, a ako iskash da si napred "ako" ti ia gepiat pa ti e vse edno dali she se sluchi - ima mnogo drugi zastrahovateli....
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 13 Дек 2002, 0:25

Булинс за мене са най-добрите и много правилно си се насочил към валутна застраховка.Плащат по фактури при удар като попове зверски цифри,а и можеш да си сигурен че няма да ти гепят колата,щото всички много добре знаят кой се крие под името БУЛИНС :wink: :wink:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 14 Дек 2002, 2:23

Е, аз пък много доволен от Юпитер... Много коректни, нисък процент на застрахователната премия, за оценяването не мога да кажа нищо, май се придържат към Швакето... Просто обичам да си давам парите на точни хора... това е...

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Re: DILEMA - kade da si napravia kasko zastrahovka?

Мнение от ///MPowered » 14 Дек 2002, 12:09

валутното каско му е майката ... ако треснеш колата отиваш директно в Дару Кар и после по фактурките си плаштат ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 220

Мнение от Osmicata » 15 Дек 2002, 1:41

Az sam kam Jupiter sashto, da chukam na darvo dosega ne sam se polzval ot uslugite no dosega sa bili tochni, ocenkata varira spored kolkoto si navit i sashto znam che ne im kradat mnogo kolite ;-)) sega imat i izgodni varianti na grajdanska otgovornost s pregledi i podobni extri, ne znam naj vajno e spored men da ne ti gepjat kolata daje i kato ti platjat si e ebati trosheneto na nervi po dobre prevantivno, a braka ;-) - nali znaesh - chovek i dobre da jivee :-))

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 15 Дек 2002, 9:29

abe mai shte si izbera Bulins.....shte napravia edna valutna zastrahovka i shte si pravia kolcata v Darucar, pone da znam che e kato horata

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 15 Дек 2002, 13:47

quixzole написа:abe mai shte si izbera Bulins.....shte napravia edna valutna zastrahovka i shte si pravia kolcata v Darucar, pone da znam che e kato horata

I az bih napravil syshtoto! :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivan » 15 Дек 2002, 17:11

quixzole написа:abe mai shte si izbera Bulins.....shte napravia edna valutna zastrahovka i shte si pravia kolcata v Darucar, pone da znam che e kato horata

i spored men postupvash dobre. az ne sum svalutna zastrahovka samo zashtoto za kolite nas 10 godini %-a koito se plshta e dosta po-goliam (mai kum 15)
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди

Назад към Основен Форум