ИСКАМ КОНСУЛТАЦИЯ за BMW! СПЕШНО!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
alx написа:еърбега е заминал. може да не искочи при катастрофа. а може и да искочи и без катастрофа. специално лампата за еърбега да ти свети е много опасно - поне аз така го възприемам.
Не е заминал еърбага. Аз го имах същия проблем. Лампата святка и след няколко минути загасва. Просто някой е свалял таблото без да изключи електрониката на еърбага и при това положение въпросната електроника се усеща, че и липсва лампата и записва грешка в паметта, поради което после тази лампа започва да свети. Въпроса се решева много лесно - отива се в сервиз и срещу 5 лв. въпросната грешка се нулира и всичко става ОК. Истинския проблем е когато тази лампа несвети постоянно, а мига.
Vento аз също бих предпочел М43 двигател - ако е запазен е много добра машинка. И бобините не са му 4х150 лв. просто защото те са си 4 но са в един корпус и не е толкова солена цената. А разликата между този двигател и М40 е от земята до небето и то в полза на М43.
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Vento написа:Добре, айде - намерете ми за 5.000лв. читаво Е36, само да не е бяло - плащам го веднага!!!И почерпката отделно... Да видим де ги тия BMW-та за без пари...
И аз И ааааааз

SGV
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Vento написа:Dimitar - защото на Е34-ката били така - 4х150лв. Така съм чувал...
Незнам какво си чувал, но ако двигателя е М43/42/44 - бобините са 4 в един корпус и общо това нещо струва по цени в ЕТК около 85 евро.
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Vento,тъкмо ти намерих много добра Е36-316i,ама ти вече си се обзавел с такава
Честито и безаварийно патуване 

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3