КРАЖБА на тема от www.BMWPower-BG.net?!?!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от NetBull » 08 Юни 2004, 17:04

добре пиша alx като автор и от къде е взето вече е променено

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Юни 2004, 17:29

rtzankov написа:Xaxaxaxa доста са смешни венро ..
че даже са написали "BMW-2.0 24V(E 36)" вместо да напише точно кой мотор има предвид .. ма пича сигурно много много не ги чатка .. аз по принцип като не знам нещо си мълча :oops:

А ти ми направи впечатление, че си на всяка манджа мерудия :arrow: няма тема в която да не си се отбелязал с мнение и то в повечето случай е малко "Извън Темата", не мога да разбера защо се чустваш задължен да пишеш :?:
В случая човека е искал да постне тема... ми да не е длъжен да знае на БМВ всичките мотори ... това не му пречи да пусне анкета за автомобилите със сходни двигатели :idea:
Нима ти не разбра за кое БМВ става дума :?: Сигурен съм, че и всеки който е прочел е разбрал :wink:
Същото мога да кажа и за твоето мнение в мойта тема "Помогнете ми с малко информация..."
rtzankov написа:По принцип за наранявания по колата от тоя тип .. на застрахователя се казва че е станало на паркинг ..обаче това с прага не знам как ще мине .. :roll:

Сигурно отгоре съм написал че са паднали камъни и това с паркинг щетата хич не е на место, най-малкото защото само ако си представиш какво ми е на вратата ще ти стане ясно :idea:
И ти направих забележка и ти пак ми отговаряш в твоя си тип :idea:
Извинявам се на другите за оффтопик-а, но гледам че Цанков не обръща внимание на намеците и за това реших да го напиша :idea:
И не искам да се обиждаш, може и на мен само да ми е направило впечатление но стана много често и за това реших да ти напиша :idea:

Пийс :wink:
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 08 Юни 2004, 17:56

Tака така .. извинявам се за Оф топик-а .. ма ще му отговоря !
Penchev написа:А ти ми направи впечатление, че си на всяка манджа мерудия
До колкото аз съм разбрал това е форум .. и тук всеки си казва мнението .. и не мисля че съм навредил на някой .. който не иска да не чете .. даже да ме игнорне. аз пиша тук за да изкажа мнение или нещо друго ... ако ти има нещо против това - ОК . Няма да пиша повече ! Ако недай си боже някой реши да ми прати ЛС само тогава ще отговарям !

Penchev написа:ми да не е длъжен да знае на БМВ всичките мотори
да длъжен си когато ковориш нещо да знаеш какво говориш защото в противен случай ставаш СМЕШЕН !

Penchev написа:паднали камъни и това с паркинг щетата хич не е на место......защото само ако си представиш какво ми е на вратата ще ти стане ясно
Щом ти не си виждал камъни паднали върху кола докато е паркирана някъде .. пък да не говориме в планина .. :roll:
а НЕ мога да си представя какво ти е на вратата .. така че не ми стана ясно затова казах какво знам като варянт !

Penchev написа:но гледам че Цанков не обръща внимание

Аз пък гледам че Дружбенци сте като стадо .. каквото каже един и другите това почват .. (това същото вече го бях чувал от GIORCETO но той къкви ли не просотий ръси .. та не ми направи впечатление ...)

П.С Пак се извинявам на останалите читатели, че ОТНОВО ви затовмозих с мойте размишления ..
Ще ви пиша пак ..... друг път !
МИР !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 08 Юни 2004, 18:05

Продължете на ЛС,ако обичате :!: :!: :!:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 08 Юни 2004, 20:14

Българи сме си и българи ще си останем! :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 08 Юни 2004, 20:22

По-важното е, че хората са се научили :idea:
човек се учи докато е жив...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Юни 2004, 21:24

както казах- лошо няма. таз тема ще я заключа защото мисля че хората си взеха поука.

предполагам че има и други места където са взаимствали теми от нашите тука, така че.. ако постващите го четат това- вземете поне пишете откъде сте я взели. защото рано или късно някои ще я прочете и ще я "познае"...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Основен Форум