Специални благодарности ..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Специални благодарности ..

Мнение от Turturelo » 03 Юни 2004, 9:56

Искам да благодаря официално на Ани (приятелката на Fast&Furious), krika, DrivingGod, Симеон (приятеля на DrivingGod) и BMW///M-ma6inata! Стояха цял ден прави на представянето на BMW Series 1 без накрая да получат и един балон дори .. Аз ще се погрижа да има някаква награда за ентусиазма им, който е достоен за уважение .. Затова DrivingGod, krika и BMW///M-ma6inata станаха свидетели на скромен скандал от моя страна към шефката на фирмата за кетъринг на вчерашния тест драйв! Съжалявам още веднъж! Извади ме от равновесие факта, че е обиждала и викала по двама ентусиасти, стояли цял ден прави, без да вземат един лев за цялата тази работа ... пак се ядосах като се сетих! Надявам се никога да не се повтори подобна ситуация!
Поне успях накрая като някакъв вид благодарност към тях да ги повозя на 745Li като пилотна кола на два броя 645Ci ... мисля, че не им се дадохме на магистралата :wink:

Назад към Основен Форум