Активност в форума ?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Активност в форума ?

Мнение от rtzankov » 30 Май 2004, 23:17

Здравейте,
седя си аз в нас .. и чета из форума и по едно време видях един пост на Еva* и си викам чакай да хвърля един поглед на другите форуми ... и реших да погледна първо този на Пежо :idea: намерих адреса на форума им .. и го разгледах .. и мога да кажа само хубави неща за него :P добре структориран подреденост на темите, цивилизовани постове и т.н. малко ме подразни единственно факт-а че админите и модераторите там не обръщат голямо внимание на писането на латиница по форумите... доста е неприятно поне за мен .. :( както и да е реших след това да погледна форум-а на Ауди ... какво да Ви кажа .. "ужас и безумие" :roll: в болшинството от темите някой се опитва да завърже някакъв смислен разговор на отговорна тема .. и след 2 максимум 3 поста започват разговори от типа разговор между двама съседи от село Горнонанадолнище ... смешна работа (нищо лично - това е мое мнение)
Това което ми направи силно впечатление е това, че максималния брой на активни потребители в другите два форум-а е по голяма от тази на БМВ форум-а .. което на мен поне ми се струва доста странно ...

Ето вижте

БМВ форум :
Изображение

Пежо форум :shock: :
Изображение

Ауди форум :
Изображение

Някой има ли логично обяснение на това .. какъвто и да е отговора ..
според мен БМВ форум-а си остава номер едно !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Назад към Основен Форум