Доживях да се кача на 6тицата :)

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 28 Май 2004, 11:36

xaoc написа:ПС: беше още с чужда регистрация

Транзитни номера, защото не сме я регистрирали още ..
BMW8 написа:Казаха ми че новата 6-ца кабрио, трябвало да и държиш бутона за гюрука натиснат непркъснато докато се свали.

Вярно е! По принцип и дават да се вдига в движение до около 30км (ако не ме лъже паметта), но посмях да го направя с 10 км/ч само ...
Slavi_m написа:Представям си собственика ако влезе във форума и прочете какво пишем за колата му...

Камор Ауто .. :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 28 Май 2004, 12:29

Днес видях до пазара на ситняково паркирана черна 6-та серия, нямаше как да спра и да позяпам за мое голямо съжаление :lol:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 28 Май 2004, 17:28

Пичове сега разтоварих пет шестици, м/у които едно кабрио ... така, че вече им изтървах бройките! :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е70 3.0si

Мнение от Racing_1 » 28 Май 2004, 19:17

///M3 написа:
TDI написа:Надявам се сега на изложението да се кача в нея ... незнам дали ще ми я отворят...но имам голямо желание да седна ... много голямо :smoke:

Ама ако си мислиш , че си единственият ... :smoke:

Трябва да сте много,ама много нахални щото тия от Дару кар си мислят че едва ли не ще им изчезнеш с колата :dunno: :box:Не знам как ще е тая година с Камор :roll:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Май 2004, 21:52

аз се ръчках по бул. "България" с 645ци с номер 0110 софийски и тоя беше голям тъпак с извинене :roll: лепна ми се отзад и аз му правя месот да мине и тоя ме минава и аз карам след него и се любувам на гледката и той видя че го следвам и настъпи и аз настъпих и тои настъпи и аз настъпих и тои изчезна :lol: и на следващия светофар понеже си падам нахален се предредих нечестно от дясното платно за направо и пак бях пред него и тръгнахме бавно и аз чаках пак да ме изпревари за да го погледам и тоя се изравни с мене и почна да ми маха заканително с пръст и се направи на трите хикса и скалата, а до него няква перхидролена кукличка с напудрено до неузнаваемост лице изгледа "умно" при което така се ядосах, че ме е срам да си кажа какви неща му мислех на тоя човек барбар с жена му и колата :oops:
Такива хора мразя :idea: То бива бива, ама всички ходим по земята и сме излезнали от... от едно и също място :roll: ГРРРР :maad: :censored:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 29 Май 2004, 12:57

според мен такива хора не са достойни да карат BMW
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 29 Май 2004, 16:32

HamannM3 написа:според мен такива хора не са достойни да карат
BMW
:yes:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 29 Май 2004, 19:52

Penchev написа:аз се ръчках по бул. "България" с 645ци с номер 0110 софийски и тоя беше голям тъпак с извинене :roll: лепна ми се отзад и аз му правя месот да мине и тоя ме минава и аз карам след него и се любувам на гледката и той видя че го следвам и настъпи и аз настъпих и тои настъпи и аз настъпих и тои изчезна :lol: и на следващия светофар понеже си падам нахален се предредих нечестно от дясното платно за направо и пак бях пред него и тръгнахме бавно и аз чаках пак да ме изпревари за да го погледам и тоя се изравни с мене и почна да ми маха заканително с пръст и се направи на трите хикса и скалата, а до него няква перхидролена кукличка с напудрено до неузнаваемост лице изгледа "умно" при което така се ядосах, че ме е срам да си кажа какви неща му мислех на тоя човек барбар с жена му и колата :oops:
Такива хора мразя :idea: То бива бива, ама всички ходим по земята и сме излезнали от... от едно и също място :roll: ГРРРР :maad: :censored:

помисли си за вероятността парите за тази кола да са изкарани с честен труд?? Клони повече към 0. Тези хора са много страхливи и то с право, защото знаят 4е времето им на земята зависи от някои конкурент, и откъде да знае 4овека 4е няма да го гръмнеш или да го проследиш до тях? :lol: :?:
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 30 Май 2004, 0:05

netsurfer_bg написа:
Penchev написа:аз се ръчках по бул. "България" с 645ци с номер 0110 софийски и тоя беше голям тъпак с извинене :roll: лепна ми се отзад и аз му правя месот да мине и тоя ме минава и аз карам след него и се любувам на гледката и той видя че го следвам и настъпи и аз настъпих и тои настъпи и аз настъпих и тои изчезна :lol: и на следващия светофар понеже си падам нахален се предредих нечестно от дясното платно за направо и пак бях пред него и тръгнахме бавно и аз чаках пак да ме изпревари за да го погледам и тоя се изравни с мене и почна да ми маха заканително с пръст и се направи на трите хикса и скалата, а до него няква перхидролена кукличка с напудрено до неузнаваемост лице изгледа "умно" при което така се ядосах, че ме е срам да си кажа какви неща му мислех на тоя човек барбар с жена му и колата :oops:

помисли си за вероятността парите за тази кола да са изкарани с честен труд?? Клони повече към 0. Тези хора са много страхливи и то с право, защото знаят 4е времето им на земята зависи от някои конкурент, и откъде да знае 4овека 4е няма да го гръмнеш или да го проследиш до тях? :lol: :?:

лек офтопик:
редовното изказване....че всичко по-скъпо е постигнато с нечестен
труд.....

това, че с честен труд неможе да се постигне нищо съществено е изказване на хора, които по този начин се опитват да оправдаят собствената си некадърност и неспособност.

Знам че има доста (просто доста, не много) хора, които са постигнали много с честен труд....е разбира се не става дума за честно миене на чиний...

Предишна

Назад към Основен Форум