Колко често "го правите" :)
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
много взе да ме мързи.а пък и дават и бонус автомивка като заредиш догоре така че все по-често космича се обслужва от автомивките...момчетата са малко ръбове
ама е по-добре отколкото да не е мита..пък и без пари няма кво да се ядосвам за пари дадени за лошо качество.лятото сам си я мия.зимно и есенно време не ми се мръзне навън
.а вътре помитам малко с една четка и е кат нова а някога забърсвам и с мокра гъба да обера прах...прахосмукачката ми се прецака
а LG-то ако грътне некой друго камъче имам чувство че ше сгъне
японската че*ия

8.32
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Вие сте добре дето си миете колите 1 път седмично. Аз си държа колата на Дондуков и, ако съм на работа само през деня издържа до 3 дена, но като дам едно 24-во и на сутринта трябва да мина през автомивка. Даже миналата година хлапетата все питаха: Абе ти за риба ли си ходил 

Аз също съм маняк на тема чистота,ама предпочитам да е чиста отвътре повече отколкото отвън да не привлича внимание.отвътре я мия бая често да не дишам прахоляк.А иначе по автомивките съм наблизо да виждам какво правят чистачите 4е много 4есто се правят на ударени и претупват нещата,коригирам ги в движение 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2