Колко често "го правите" :)

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Колко често ?

Всеки ден
4
6%
През два-три дена
12
19%
Всяка седмица
28
44%
Всеки месец
8
13%
Когато вече не мога да я забележа на паркинга
12
19%

Общо гласове : 64
ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 26 Май 2004, 0:04

много взе да ме мързи.а пък и дават и бонус автомивка като заредиш догоре така че все по-често космича се обслужва от автомивките...момчетата са малко ръбове :lol: ама е по-добре отколкото да не е мита..пък и без пари няма кво да се ядосвам за пари дадени за лошо качество.лятото сам си я мия.зимно и есенно време не ми се мръзне навън :wink: :wink: :wink: .а вътре помитам малко с една четка и е кат нова а някога забърсвам и с мокра гъба да обера прах...прахосмукачката ми се прецака :oops: а LG-то ако грътне некой друго камъче имам чувство че ше сгъне :lol:японската че*ия
Изображение
8.32

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 26 Май 2004, 13:17

Вие сте добре дето си миете колите 1 път седмично. Аз си държа колата на Дондуков и, ако съм на работа само през деня издържа до 3 дена, но като дам едно 24-во и на сутринта трябва да мина през автомивка. Даже миналата година хлапетата все питаха: Абе ти за риба ли си ходил :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 26 Май 2004, 14:05

TheBoss на моята улица е същото, ако оставя колата пред нас мах 24 часа и изглежда като участник в Париж-Дакар :cry: поне на паркинга не е така...

Потребител
Аватар

Мнение от shofercho » 26 Май 2004, 16:40

аз мойта като я измих и се оказа че задните джанти са бели туш !!! аз през цялото време си мислех че са черни та сега е цигания и чакам пак да се изцапат:) 8)
абе има ли двама - трима да бутнат??
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от george » 27 Май 2004, 10:53

Аз също съм маняк на тема чистота,ама предпочитам да е чиста отвътре повече отколкото отвън да не привлича внимание.отвътре я мия бая често да не дишам прахоляк.А иначе по автомивките съм наблизо да виждам какво правят чистачите 4е много 4есто се правят на ударени и претупват нещата,коригирам ги в движение :D

Предишна

Назад към Основен Форум