Adresi na AvtoMorgi v Sofia????
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Adresi na AvtoMorgi v Sofia????
Niakoi znae li adresi na avtomorgi v Sofia?Triabvat mi speshno!Blagodaria Vi predvaritelno
87'318i FIRES ON ALL CYLINDERS
- BM Boby
-
отг::Adresi na AvtoMorgi v Sofia????
ami adresite ne znam tochno no moga da ti opisha edna dve - znachi na okolovrastnoto ot knjajevo kam gorubljane kato dvijish sled FULDA centara ili njakade tam ima edna dosta goljama morga, djasno na shoseto. Druga no dosta po malka e sreshtu posolstvata na studentski grad simeonovsko shose maj se kazvashe :-), i otdelno na nebezizvestnta uliza Kozloduj ima pone edna dve ako ne me laje pametta. Kazvali sa mi che ima i hubava morga njakade okolo vrana dvoreca na izlizane ot sofia za kam plovdiv no ne sam hodil tam, nadjavam se da ti e polezna tazi informacija
pravish edin palen krag na okolvrastnoto i shte si namerish kakvoto tarsish :-)
DaWolf

'91 E30 318is '83 E28 520iA
DaWolf
'91 E30 318is '83 E28 520iA
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Kato minesh gorublqne i podeleniata na vrania ot dqsno ima edna malka ulichka (silno kazahno ulichka ama...) pishe AnKol. Twa e edna ot nai-golemite morgi w Sofia, po na wytre w taka narechenata ulichka ima oshte 2. Mislq che shte namerish kwoto ti trqbwa
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Благодря за отговорите на всички.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
отг::Adresi na AvtoMorgi v Sofia
има една морга,която расколачва само BMW!на самото място,където расглабят колите обаче не мойе да се пазарува,затова ми обясниха куде е,т.е. ще ти предам дословно описсанието:по околовръсното идвайки от люлин минаваш някакъв язовир(малко след разклона за Банкя),веднага след язовира има светофар.продълйаваш направо посока Овча купел.вдясно ще видиш автокъща Марио с едно М5 като емблема,после двор с паркинг и части втора ръка.малко след частите има бензиностанция,а веднага след нея един разбит път вдясно(трудно се забелязва така че караи по-бавно),точно преди моста.свиваш там и след около 200м имало къща с високи огради вдясно,там бил магазина.
това е описанието,което ми дадоха.преди сме си всимали части за нашите BMW-та и сме доволни,така че провери дали и на теб няма да ти свърши не работа
това е описанието,което ми дадоха.преди сме си всимали части за нашите BMW-та и сме доволни,така че провери дали и на теб няма да ти свърши не работа
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
NA OKOLOVRUSTNOTO DO SHELL SIMEONOVO IMA EDNA DOBRA MORGA.NA SIMEONOVSKO 0,5 KM SLED ZOOLOGI4ESKATA GRADINA SU6TO

7 мнения
• Страница 1 от 1