кое БМВ ?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Извинявай,но просто попитах защото когато я гледах не съм обърнал внимание да са 18" и си помислих,че тази е друга с 17".Също така не съм ходил в Софавто от доста време от Януари.Тази 523-ка е там от тогава а може и по отдавна.Така,че незнам дали още е там.Но все пак се извинявам следващият път ще внимавам повече.netsurfer_bg написа:netsurfer_bg написа:523-kata е уникална, има абсолютно вси4ки екстри - кожа, тв + нави и едни изрудски 18" джанти, просто е уникална, но незнам дали е 4итава, седи там от доста време, пише нов внос,а с некви номера /не софийски/ и и е счупен километража /стъклото/, но пък имат друг и ще ти го сменят. Аз бих взел нея въпреки съмненията ми,защото просто е страхотна, знаеш ли как и седят тия 18"
вътре е със сива кожа, вънка е синяdrift написа:Тая 523-ка да не е една синя с готини джанти.
ти въобще 4етеш ли мненията на другите, забелязал съм 4е така правиш и в други форуми
ще ида да я видя
Може би наиситная е най - добре да отида да я погледна тази 523ка на място за да видя дали ще ме погъделичка под лъжичката
Ще гледам да направя и уговорка с агента за 528цта да я видя и тя в какво състояние е.
чудя се при кой ли ще има повече мегдан за пазърляък - че 23 бона са си 23 бона както и ад ги погледнеш
аиде момчета. Лека от мен и до утре с нови мисли

Ще гледам да направя и уговорка с агента за 528цта да я видя и тя в какво състояние е.
чудя се при кой ли ще има повече мегдан за пазърляък - че 23 бона са си 23 бона както и ад ги погледнеш
аиде момчета. Лека от мен и до утре с нови мисли
конче вихрогонче...
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3