Schnicer
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Schnicer
Преди няколко дена минах покрай E46 AC SCHNICER и гледката беше невероятна,незнам колко истинска беше но изглеждаше amayzing, отзад имаше някакви спойлери като перка на Акула с което ме прати в облаците. Ако и някой друг я е засичал plsss искам да знам...
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Ако е сива аз съм я виждал също,почти нищо друго не мога да кажа освен "тва не може да е правено от хора"

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
господа, мога да ви зарадвам от нова година и в БГ ще има представител на Шнитцер.........стига да можете да си го розволите!!!!
xixi
Ami te AC SCHNITZER imat dosta otdavna dealer za Bulgaria i spored sita im e :
1000, Sofia, Bulgaria Vladi Design Ltd. 70-72 Tzar Samuil str., P: 02-981 2404 F: 02-987 5263 • e-mail
1000, Sofia, Bulgaria Vladi Design Ltd. 70-72 Tzar Samuil str., P: 02-981 2404 F: 02-987 5263 • e-mail
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Камикадзе ВладиДизайн е представител на "LORINSER" доколото знам а не на "AC Shntizer"

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
znaete li kak se prodawa Subaru, kupuwash ot tqh koli na pred s nqkakwa otstypka w zawisimost ot zakupenite broiki i posle se biesh w gyrdite che si predstawitel na Subaru. Taka se prodawa i Schnitzer i Lorinser i t.n. Ako imash pari oshte drugi den moje da si predstawitel na Schnitzer za BG.
Otnosno tuningowaneto neznam ama imam priqtel sys staroto A6 (kupeto na 100-ta), ot skoro Unitrade sa predstawiteli na Zender za BG, ta hodihme, obqwiha mu 6000lw. za nekwi minimalni raboti, ako pipat i motora stypwashe na 10 hil.
Tia sa nechoweci
Otnosno tuningowaneto neznam ama imam priqtel sys staroto A6 (kupeto na 100-ta), ot skoro Unitrade sa predstawiteli na Zender za BG, ta hodihme, obqwiha mu 6000lw. za nekwi minimalni raboti, ako pipat i motora stypwashe na 10 hil.
Tia sa nechoweci
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Fast-and-Furious написа:Ако е сива аз съм я виждал също,почти нищо друго не мога да кажа освен "тва не може да е правено от хора"
Същата е значи,сивичката Акула...Истинска е била...какво ли не измисля човешкият разум...
BMW THE ULTIMATE DRIVING MACHINE
7 мнения
• Страница 1 от 1