Какво мислите за новите форуми?
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
в началото и аз се поозорих,както с всяко ново нещо,но сега и аз съм на мнение.че новия е по-добър от стария:)
най-много ми харесват личните съобщениямкойто могат да се пращат вече
най-много ми харесват личните съобщениямкойто могат да се пращат вече
- ati
-
Alpina написа:Подсти ме да ти пратя едно.... :-)
все ще намериш начин да ме разсмееш

нашите мислят да ме пращат при диспансер,защото сам си се хиля пред компютъра

- ati
-
тъй като съм следвал една година психология мога да ти кажа,че диагнозата ти(и на много други,да не кажи всички тук) е следната: BMW!!!!!
от нея няма излекуване,може да има само временно подобрение,ако се намираш във високите части на планините,където няма коли,иначе е изключено
изрично се забранява събирането с BMW-ентусиасти по време на терапията
проф.д-р. ATI
от нея няма излекуване,може да има само временно подобрение,ако се намираш във високите части на планините,където няма коли,иначе е изключено

изрично се забранява събирането с BMW-ентусиасти по време на терапията

проф.д-р. ATI
Ami bolest si e da...zeh si 5-cata i sega gledam obqwi za E30...nekakwa '89 325iX s full extri bez koja samo za 3800...
ednowremenno s towa gledam www.m-dynamics.net...samo za za 129 EUR ka4wam 18 HP ... tursa obqwi za 17" alu wheels...mani - shizofrenia si e twa...bez da sum sledwal psihologia...no i za ikonomikata e zle (twa sledwah)
))))
ednowremenno s towa gledam www.m-dynamics.net...samo za za 129 EUR ka4wam 18 HP ... tursa obqwi za 17" alu wheels...mani - shizofrenia si e twa...bez da sum sledwal psihologia...no i za ikonomikata e zle (twa sledwah)

- ati
-
Zer0 написа:Ami bolest si e da...zeh si 5-cata i sega gledam obqwi za E30...nekakwa '89 325iX s full extri bez koja samo za 3800...
ednowremenno s towa gledam www.m-dynamics.net...samo za za 129 EUR ka4wam 18 HP ... tursa obqwi za 17" alu wheels...mani - shizofrenia si e twa...bez da sum sledwal psihologia...no i za ikonomikata e zle (twa sledwah)))))
тва с икономиката е сполучливо,много се смях

- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3