Модерни3ации Да или Не
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Модерни3ации Да или Не
Преди 1,5 или 2 години като и3ле3е Valvetronic голиам 6ум се вдигна. Вси4ки бяха супер ентусиаzирани.
"Това е бъде6тето", "Краи с Дроселовата клапа която zаду6ава ДВГто", "Нисък раzход", "страхотна реакция на ДВГто" и про4ие бяха някои от много популярните и3ра3и.
Добре. А3 нямям ни6то против.Тя технологията си е добра и иновативна, не отри4ам, и е отговор на Еко натиска и други фактори.
А3 оба4е съм малко консервативен и старомоден и след, като едвам преживях 4е махнаха жилото на га3та и сложиха стъпков ел.двигател, оби4ам да питам всеки които мнооого се опиянил от тая технология
"ОК пи4, като толкова ти харесва Valvetronic, когато сега и3ле3е новoтo М5 иска6 ли да е с Valvetronic или не?"
Та ето това искам да ви zапитам в таzи Анкетка.
Предварително искам да кажа 4е а3 не 3нам дали М5 6те е с Valvetronic или не.
3а които не 3нае какво то4но е Valvetronic тука има един линк и снимка.
http://www.bmwworld.com/technology/valvetronic.htm
"Това е бъде6тето", "Краи с Дроселовата клапа която zаду6ава ДВГто", "Нисък раzход", "страхотна реакция на ДВГто" и про4ие бяха някои от много популярните и3ра3и.
Добре. А3 нямям ни6то против.Тя технологията си е добра и иновативна, не отри4ам, и е отговор на Еко натиска и други фактори.
А3 оба4е съм малко консервативен и старомоден и след, като едвам преживях 4е махнаха жилото на га3та и сложиха стъпков ел.двигател, оби4ам да питам всеки които мнооого се опиянил от тая технология
"ОК пи4, като толкова ти харесва Valvetronic, когато сега и3ле3е новoтo М5 иска6 ли да е с Valvetronic или не?"
Та ето това искам да ви zапитам в таzи Анкетка.
Предварително искам да кажа 4е а3 не 3нам дали М5 6те е с Valvetronic или не.
3а които не 3нае какво то4но е Valvetronic тука има един линк и снимка.
http://www.bmwworld.com/technology/valvetronic.htm
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Благодаря на вси4ки които са гласували в анкетата.
4естно ка3ано съм малко и3ненадан от многото привърженици на револиуционните технологии приложени в га3ора3пределителния механиъм и коли4ественото регулиране на работното веЩество.
Скоро 6те си покаже дали и в БМВ мислят така в М5.
4естно ка3ано съм малко и3ненадан от многото привърженици на револиуционните технологии приложени в га3ора3пределителния механиъм и коли4ественото регулиране на работното веЩество.
Скоро 6те си покаже дали и в БМВ мислят така в М5.
2 мнения
• Страница 1 от 1