ПРИЗИВ: шофирайте внимателно! Пазете живота!
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Съгласен
Прави сте за призива !!! Аз съм нов тук , но не и на пътя !!! Пълно е с олигофрени на пътя и само на този , на когото не му се е случвало да му изтръпне всичко от напрежение при една такава ситуация - само той не знае какво е и може би си мисли , че на него не може да му се случи !!! Ако искате дайте един ден поне , като се разберем предварително - да караме на дълги в София и не само в Сф . Поне така ще се видим по улиците !!!
Аз например не слизам от колата почти по цял ден !!! Пожелавам на всички безаварийно каране !!! 

Re: Съгласен
fen E34 написа: Ако искате дайте един ден поне , като се разберем предварително - да караме на дълги в София и не само в Сф . Поне така ще се видим по улиците !!!![]()
Това е готина идея и я подкрепям с 4-ри ръце

Пък даже какъв е проблема да бъде и седмица ?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Аз също съм си го мислил, така че имате подкрепа и в моето лице.
Мисля, че наистина трябва да го обявим като специален ден, седмица, месец, не знам, през които да караме на дълги през деня.
Идеята е супер
Мисля, че наистина трябва да го обявим като специален ден, седмица, месец, не знам, през които да караме на дълги през деня.
Идеята е супер

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Eми аз винаги карам на къси ама пак ме удариха!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Прав си
Ама то фаровете са да не те пропусне някой пешеходец !
Да ви кажа честно откакто се качих на черна кола усетих , че наистина е кофти цвят и , или не ме виждат или ме виждат в последния момент !? Много накладки ми отидоха заради такива !!! 

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Приятели,моля ви,пазете Вас и останалите на улицата
В петък вечер едно мое приятелче почина на място след като катастрофира жестоко:!: Не ми се пишат подробности.
Много ми е тежко,на никого не пожелавам да му се случва или даже да вижда такова нещо :<: :<: :<:

В петък вечер едно мое приятелче почина на място след като катастрофира жестоко:!: Не ми се пишат подробности.
Много ми е тежко,на никого не пожелавам да му се случва или даже да вижда такова нещо :<: :<: :<:
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Приятели,моля ви,внимавайте!В петък вечер едно приятелче почина на място след жестока катастрофа
Сега не ми се пишат подробности.Много ми е тежко
Такова нещо на никого не го пожелавам,дори и на най-големия си враг!

Такова нещо на никого не го пожелавам,дори и на най-големия си враг!
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Карайте бавно в населени места!!!!!! (а и извън тях,защото пътищата ни са ... :cry: ).И сдържайте емоциите си за пистата .
Da no e trudno se pak
se pak si e trudno ako kara6 malko po qka kola da se sdurja6 pri nenatovaren bulevard...i taka stavat tupite katastrofi 

- Mnogo burz
- Потребител
-
Пичове и аз съм с вас. Наистина трябва много да се внимава, макар аз самият да писах една в една тема в "Страхотни истории", че докато не ни се оправи държавата, няма да има ред, НО пред човешкият живот всички сме равни и трябва да го спазваме и зачитаме, но и пешеходците си мислят, че само те са на пътя(като пресичат де иначе са на тротоара
) Но идеята за фаровете е готина и ако някой успее да и придаде публичност за да могат да се включав повече хора ще е хубаво!!!

Samo Ford Eskort Cosworth - 420 k.s.
Vsi4ko druga e izmislitca
Vsi4ko druga e izmislitca
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4