лош ден за БМВ-то ми
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
tsvet40 написа:krika написа:Имах две люспи и на маркировката тия педали ни го маркираха трябваше да ги оправя ама нямах време и сега го гризнах яко вместо да дам 40лв за люспите ше плаштам цялото стъкло а иначе застраховката ми е 14000лв и няма да взема и лев е тва си е тъпо копеле съм си и това е.Та до тези които са го сменяли да кажат колко им излезе стъклото със смяната.А как се случи еми някъв педал точно като го изяждах и ми метна камък каръшки ден си беше и тва е.
Челното стъкло на всички коли е около 150 лв.
Хех на пробето (форд) ми е 508лв (цена на вносител 410лв), ако знаеш някаде за 150лв свиркай

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
От цялата работа ще пийш една студена вода ... те пак като не са ти написали акт за напускане на местопроизшестие си късметлия .. не си поплюват ш*баните куки .. за да си вземеш парите от застрахователя трябва протокол с подробно описани щетите от КАТ .. наскоро за да си взема парите за счупените фар и мигач на служебния Ситроен ми написаха акт и ми взеха 8 точки ! Без да блъскам никого ,просто се ударих ,съвсем леко и ги счупих.. още съм нервен за наглостта им 

някой ще ми каже ли нещо за вториа вариант?
Утре трябва да ходя в БулИнс......
така че до тогава трябва да знам как е най-добре да подходя
човека е склонен да ми съдеиства до колкото може, още повече той каза че няма да иска застраховка за щетите си щото са твърде малко и незабележими
така че при това положения как да подходя?
Утре трябва да ходя в БулИнс......
така че до тогава трябва да знам как е най-добре да подходя
човека е склонен да ми съдеиства до колкото може, още повече той каза че няма да иска застраховка за щетите си щото са твърде малко и незабележими
така че при това положения как да подходя?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
НИКОГА НЕ НАПУСКАЙИТЕ МЯСТОТО НА ПТП-ТО, ДОКАТО НЕ ДОЙДЕ КАТ
независимо дали е само за едно счупено стъкло на мигача.
Случай едно с мой познат - кара Вектра по магистралата и някакви с една лада му махат да спре, спира той - оказва се, че са спукали гума и нямат крик, моя човек услужва с крик и тъкмо привършват и една пенсия с друга лядюха удря Вектрата, както е спряла в аварийното платно със светлини. Ония момчета са щели да пребият дядката, ако не е бил моя човек, който се разбира с дядодо да се видят, като стигнат в София и да не викат КАТ, да не му вземат книжката на дядото. И нашия се пребира в София, обаче още вечерта му се налага служебно пътуване - взима служебна кола, тази я оставя да я оправят - 800 лв. След седмица се връща и го чака призовка да се яви в КАТ - на еди кой си ден в еди колко си часа той ударил на магистрала Тракия кремава жигула и избягъл
плати своя ремонт, ремонта на пенсията и има акт, че не е спрял след ПТП (едва отърва кожата да не му вземта книгата) и това, само защото искал да направи добро на човечеца.....А то било по-добре да не спира момчетата да го пребият. Отгоре на всичкото той не взел координати на тези момчета, че да послужат за свидетели.
Втори случай - мой познат си кара Мерцедеса (преди 3 седмици го беше пребоядисал и светеше като нов) по Сливница и един камион на Чистота го забърсва със степенката през цялата лява страна и тръгва да бяга - нашия го настига. Слиза шофьора блед като платно и се моли да не се обаждат в КАТ, че миналат седмица бил блъснал така още една кола и щели да го уволнят и + това да му вземат и книжаката от КАТ (или поне да го подложат на проверовачен изпит) и предлага да си остави личната карта като гаранциа, че ще плати, ако не викнат КАТ. Моя познат се съгласил и пак - звънни на следващия ден и оня вика - какво ПТП, каква лична карта, аз си я загубих и сега си вадя нова, ако сте я намерили ще ви помоля да ми я върнете
Колкото и пари да ви предлагат и колкото и да е малка щетата - ОСТАНЕТЕ ТАМ, ДОРИ ДА ЧАКАТЕ КАТ ДВА ЧАСА, че после може освен да си платите собствените щети да се наложи да платите щетите и на другия.

независимо дали е само за едно счупено стъкло на мигача.
Случай едно с мой познат - кара Вектра по магистралата и някакви с една лада му махат да спре, спира той - оказва се, че са спукали гума и нямат крик, моя човек услужва с крик и тъкмо привършват и една пенсия с друга лядюха удря Вектрата, както е спряла в аварийното платно със светлини. Ония момчета са щели да пребият дядката, ако не е бил моя човек, който се разбира с дядодо да се видят, като стигнат в София и да не викат КАТ, да не му вземат книжката на дядото. И нашия се пребира в София, обаче още вечерта му се налага служебно пътуване - взима служебна кола, тази я оставя да я оправят - 800 лв. След седмица се връща и го чака призовка да се яви в КАТ - на еди кой си ден в еди колко си часа той ударил на магистрала Тракия кремава жигула и избягъл

Втори случай - мой познат си кара Мерцедеса (преди 3 седмици го беше пребоядисал и светеше като нов) по Сливница и един камион на Чистота го забърсва със степенката през цялата лява страна и тръгва да бяга - нашия го настига. Слиза шофьора блед като платно и се моли да не се обаждат в КАТ, че миналат седмица бил блъснал така още една кола и щели да го уволнят и + това да му вземат и книжаката от КАТ (или поне да го подложат на проверовачен изпит) и предлага да си остави личната карта като гаранциа, че ще плати, ако не викнат КАТ. Моя познат се съгласил и пак - звънни на следващия ден и оня вика - какво ПТП, каква лична карта, аз си я загубих и сега си вадя нова, ако сте я намерили ще ви помоля да ми я върнете

Колкото и пари да ви предлагат и колкото и да е малка щетата - ОСТАНЕТЕ ТАМ, ДОРИ ДА ЧАКАТЕ КАТ ДВА ЧАСА, че после може освен да си платите собствените щети да се наложи да платите щетите и на другия.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Нещо много неприятни авто-инциденти се случват напоследък. В събота пътувам от Люлин към центъра, Великден настъпва след 15-ина минути, от началото на на любимия ми тунел светкам на един бастун с Орел Вектра на поне 100 метра пред мен да не вземе да да реши, че карам бавно и точно на изхода копеленцето се изнася по средата. АБС ми се видя в приключение. Както го щадях заради новите накладки, така щеше да ми откъсне крака, още ми е натъртено ходилото! Все пак успах да намаля на сантиметри от ръба на задната броня, а неандерталеца вътре реагира чак след 30-секундна симфония от полифоничния ми клаксон, съчетан с безобразни думи, предвид факта, че бях тръгнал на църква. Бях с една приятелка, чието лице си върна цвета чак пред сърквата "Св. Параскева" и проговори 2-3 минути след това. След литургията видях, че гумата ми спаднала и се оказа, че се отлепила от джантата при рязкото спиране. Та на Великден сменях гума. Но се радвам, че това беше малкия дявол, за другия сценарий хич не ми се мисли... На края на тунела започва висок бордюр и релси...
Never mistake motion for action...
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2