Racing Dynamics 5 E60
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
MADVANIO написа:Незнам за вас,Аз ли съм единствения на които Новата 5-ца му излежда уникална и невероятно красива.Такава че да засенчи всякаква конкуренция в момента.А пък за М5-цата просто Няма Думи с които да я опиша това Произведение НА МPOWER.Просто ЗА мен Тунинг Фирмите имат една невероятна база на която няма много какво да се прави за да направят Шедьовър.Това е мойто скромнно Мнение ЗА Е60.

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Иии сигурно сами си те закарват на кадето си тръгнал само неудобството е че вместо седалката не са сложили легло ...
хах роботи
аман аман скоро колите ще са реисове само дет няма да дупчиш билети а ще сипваш тунджа
хах иначе е чудесна пак казвам даже се повтарям и похилядолетвам
C00L

хах иначе е чудесна пак казвам даже се повтарям и похилядолетвам
C00L
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Скоро и сами ще започнат да се карат.. много натъжаващо :x , а като се сетя, че има хора който това ще им харесва
Мутираха колите и това си е! 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Хехе
Не бре, нека си има и такива коли лошото е, че когато се навъдят подобни "автомобили" за нашите стари АВТОМОБИЛИ нещата ще стоят по грозен начин с ужасни еко и тем подобни такси.. но едва ли някои в тоя форум това ще го накара да се вози, а не да покара колата си подобаващо с вратите напред 

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
хахаха имаше един филм със Силвестър Сталоун и Уесли Снайпс предполагам се сещате, та те бяха в бъдещето и там точно колите им бяха такива само седиш и се возиш!!! Все пак мисля, че надали това някога ще стане, или пък ако стане винаги, ще има коли и за забавление! иначе аз ги харесвам 5ците и мисля, че са страхотни, но и аз мисля, че Racing Dynamics стилът повече подхожда на 6цата отколкото на 5цата!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2