пренавита свещ
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
пренавита свещ
По неизвестни за мен причини при последната смяна на свещи една от свещите ми неискаше да се навие повече от 4-5 оборота. За да се движи колата взех решението да приложа сила вкаравайки допълнително рамо на ключа за свещи което ми даде още около 1/2 оборот, като цяло това е крайно незадоволително тъй като не достига и половината от дълбочината
.Проблемите произтичащи от моето неуважително действие са, че въпросния цилиндър нефункционира задоволително и даже се чува детонацията все едно ми е пробита двуцевката. Въпросът ми е : дали има вариант в който резбата на гнездото на свеща да се възтанови и да се сложи свещ(може и по-голям размер), която да влезе до край и да функционира нормално? Ако някой знае човек способен да извърши такава манипулация(Качествено) моля да ме свърже с него. Ще има 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ми това не е сложна операция, по принцип могат да ти го направят в всеки сервиз, а ако се притисняваш за качеството на работата, тогава намери някой по лъскав
не вярвам да ти вземат много пари
Доста хора са си причинявали този проблем, на две от наще коли сме го правили и не е болка за умиране, нарязвеа се нова резба и готово

Доста хора са си причинявали този проблем, на две от наще коли сме го правили и не е болка за умиране, нарязвеа се нова резба и готово

- 54321
- младши ентусиаст
-
ще ми кажеш ли каде са ги правили тези коли, бих искал да отида на проверено място щото много съм си патил от пишман майстори.
- 54321
- младши ентусиаст
-
5 мнения
• Страница 1 от 1