Реглаж предница
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Реглаж предница
е, вече (с гордост) ще водя малката подводница да й регулират предницата, затова искам да попитам къде
Знам, че по дмоста на Любо (Чавдаре демек) в центъра за гуми на Радиал правели добър, мисълтта ми е има ли в Люлин или околност някойда е ходил и да е останал довелен от свършената работа и цена или ще се наложи да минавам половината град(мразя да карам в града) до Радиал - а.
Тенк ю предварително

Знам, че по дмоста на Любо (Чавдаре демек) в центъра за гуми на Радиал правели добър, мисълтта ми е има ли в Люлин или околност някойда е ходил и да е останал довелен от свършената работа и цена или ще се наложи да минавам половината град(мразя да карам в града) до Радиал - а.
Тенк ю предварително

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
аз ходя на симеоновско шосе в "Fulda" центъра, стенда е модерен, с УВ лъчи от едни много странни неща дето ти ги закачват на гумите и те си предават данни с компютъра и съм много доволен
Цената му е 15 лв
мене ако питаш стига да не е с конци, ще ти го направят добре ако имат желание
тъй че няма смисъм да биеш цяла софия, просот намери в Люлин, не може да няма 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Аз, Engi и Nasti ходиме само при едни момчета на ъгъла на Симеон и Опълченска (малко е забутано), струва 15лв. и бачкат много съвестно момчетата. Ако решиш звънни да те заведа.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
bawareca написа:alx написа:вижте къде имат hunter със огледала на гумите (приличат на пчелни пити) ... там ходете...
Е те таквоз май нема у София, или аз поне не знам
Klega bi li obisnial kakvo tochno imash predvid s tezi plochi? Smisal za kakvo slujat?
AMG,RIEGER,DTS,InPro,FK,KW,WEITEC,D2,REMUS,K&N,KAMEI,Dectane
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
Hunter
Alx има във предид следната машина:
Далаверата на всички Hunter е че имат глезотиики като ShimSelect ,WinToe ,Symetry Angle Measurments. Наи-важното е че бачка със УинБозе Софтуере ,което има интерфеис които и наи-черния циганин може да ти направи идеаелен реглаж ,а по по цветната разпечатката която продуцира може и сестрата да разберее дали мангото не е оплескал нещо:)
За тва пак разбирасе специално 511/811 струват колко поне 2 нормални машини за реглаж...

Далаверата на всички Hunter е че имат глезотиики като ShimSelect ,WinToe ,Symetry Angle Measurments. Наи-важното е че бачка със УинБозе Софтуере ,което има интерфеис които и наи-черния циганин може да ти направи идеаелен реглаж ,а по по цветната разпечатката която продуцира може и сестрата да разберее дали мангото не е оплескал нещо:)
За тва пак разбирасе специално 511/811 струват колко поне 2 нормални машини за реглаж...

11 мнения
• Страница 1 от 1