Най-после, истинските снимки: Първа Серия

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 24 Мар 2004, 21:23

А аз си мислех, че А класата на МБ е грозна.. :puke: ..пред това грозното създание Е65 напра'о ми изглежда като Е28 М5.. ебаси женската пумиина яма (без извинение)! :evil: :evil: :evil:

Потребител
Аватар

Re: Най-после, истинските снимки: Първа Серия

Мнение от snejko » 25 Мар 2004, 10:42

Ей, тия дигнати фарове ще развалят колите по цял свят. Като вирус се разпространяват. Форд, Опел, дори Хонда (!?!), а сега и БМВ :x

Аватар

Мнение от DA WOLF » 25 Мар 2004, 12:03

забрави MB и Chrysler... които за пярви път ги налепиха и заразиха и другите коли :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: евала на АУДИ само те засега си пазят линията!!!!!!
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 25 Мар 2004, 13:50

Мен пък ме кефи.
Аз харесвам хетчбеците. Можеби щото карам само такива...
Бих казал, че можеби е най-готиното БМВ сравненто с 5-цата и 7-цата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от july`s » 25 Мар 2004, 14:17

като го поразгледах по обстойно и се присетих за султана на бруней и неговото ферари комби :lol:

щом има пазар, трябва да се има присъствие в него...

на снимките ми изглежда като леко настъпано по предното стъкло, ама все пак е снимка, има и други нещица, които не ми допадат на първо четене, но да не забравяме, че докато станат на по 7 години ще им свикнем... а пък тези които ще си ги пазаруват сега, ги харесват сега, а след 7 години ще ги харесват по-малко....

т.е. то е ясно че не може всички да имат еднакъв вкус (а и ще спре прогреса:) ), новите модели за да са успешни трябва да се харесат първо на можещите да си ги позволят на момента и постепенно 'кръга' от харесващи ги да се измети към не толкова платежоспособни (а пък платежоспособните, минават на следващия модел и така...)

п.с. естествено има и изключения...
<br>
br

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от playordie » 26 Мар 2004, 1:26

я кажете нещо повече за тоя дизел, че нещо много са му конете ... като се има в предвид и новите норми на незнам си кое ЕВРО вече.
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

Предишна

Назад към Основен Форум