Бихте ли го подписали това?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Не трябваше да развалят таблото! Аз се разписах срещу това,както и срещу пояпончения вид /отчасти/ на новите модели. Сериозна марка каквато без съмнение е БМВ трябва да се развива,НО и да запази характерните си особености.Точно те отличават фирмите с история от парвенютата! Мое мнение
И аз съм на същото мнение, таблото обърнато към водача си беше запазена марка, а сега кво стана БМВ се отказа от него и преписвачите от АУДИ веднага го копираха на новото А6...!? Има и много плюсове, но и минуси не липсват към дизайна на новите модели на БМВ!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
BMW_///M3 написа:За ФИАТ и ОПЕЛ не знаех, но знам че е бил дизайнер (най-обикновен ,а не главен, какъвто е/ беше в БМВ) във ФОРД.И да попитам:Кво от туй???Има голяма разлика-ФИАТ и досега се тресат от криза и ако не бяха Ферари, отдавна да са фалирали,Опел и те не блестят с кой знае какви успехи, за разлика от БМВ.И в такъв случай какво ме интересува мен какъв го е дървил Бенгъл във ФОРД ,фиат или опел, след като работата му в БМВ е свършена както трябва?Рекордни продажби, дръпване пред конкурентите и т.н., какво ме интересува къде е бил дизайнер и какво е постигнал при другите марки?????Важното за мен е, че прави това, което трябва за моята любима марка!!!!!!Затова не мога да съм против него!!!
Ми то и Опел и БМВ вече ми приличат на чиста японска чикия

да добавя само външния им вид , вътре всичките са извънземни

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Аз подписах....
Бенгъл не е виновен, той само твори, каквото му се каже, но скоро ще сканирам една статия от Аутобилд, където има снимки на Е46-ци, на които им се къса задния мост
и то на коли производство - '99 и 2000.
Няколко стъраници по напред има статия за Е-класата на Мерцедес, на която гние предното бумбе и изкъртва Макферсон.
Не стига, че не приличат на нищо, ами се разглобяват по пътя.
Не мерси, ще си карам Е-21цата, на която ако въобще й се случи поне няма да ми се смеят хората....
Бенгъл не е виновен, той само твори, каквото му се каже, но скоро ще сканирам една статия от Аутобилд, където има снимки на Е46-ци, на които им се къса задния мост

Няколко стъраници по напред има статия за Е-класата на Мерцедес, на която гние предното бумбе и изкъртва Макферсон.
Не мерси, ще си карам Е-21цата, на която ако въобще й се случи поне няма да ми се смеят хората....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
ati написа:Аз подписах....
Бенгъл не е виновен, той само твори, каквото му се каже, но скоро ще сканирам една статия от Аутобилд, където има снимки на Е46-ци, на които им се къса задния мости то на коли производство - '99 и 2000.
..а и на всичко отгоре цените на всеки нов модел са по високи от на предходния..

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
..а и на всичко отгоре цените на всеки нов модел са по високи от на предходния..
Навсякъде е така, всички нови модели са по-скъпи от старите! Изключение правят Опел с тяхните дъмпингови цени на новата Астра, но това е определено целенасочено към подбиване на пазара на основния конкурент - Golf V!!!
PS: Модел "Т" на Форд е струвал около 400$

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
ЦЦЦЦЦЦЦЦЦц абе вие не разбрахте ли че Бенгъл вече е Творчески директор и координатор.Което ще рече че той казва в каква насока ще бачка БМВ според пазара и куп други показатели.
Лично на мен ми писна хора които не разбират и грам от дизайн да ми говорат колко били тъпи новите мидели!
Лично на мен ми писна хора които не разбират и грам от дизайн да ми говорат колко били тъпи новите мидели!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
А тва дет са се късали мостове на Е46 не е виновен Бенгъл,а инженерите.Мисля че по това време той дори не бачкаше в БМВ.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
А бе малко ми е смешно като почне някой да плюе новите модели,защото същите доводи съм ги чувал и за Е36 преди 5г, а просто по-красива кола от тоя клас 91г НЯМА(то и са няма ако ме питате мене
)
А прогреса си е прогрес,старите модели си остават в миналото и това е,аз лично на едно е46 купе много бих се зарадвал

А прогреса си е прогрес,старите модели си остават в миналото и това е,аз лично на едно е46 купе много бих се зарадвал

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Mr.White написа:, а просто по-красива кола от тоя клас 91г НЯМА(то и са няма ако ме питате мене![]()
)
това, че смятам Е36 и е46 за лошо БМВ, въобще, ама въобще не значи, че го смятам за лоша кола.
Да, за 91> няма по - красиво от Е36 - купе, съгласен.
Но за >91 не съм съгласен.
Въпрос на вкус....
Но никога не съм казвал - аууу, ууу, тея са пълни кошници, не стават за нищо, просто не са добри БМВ-та ЗА МЕН

но съм се научил да уважавам чуждото мнение и вкус

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
vraca написа:Лично на мен ми писна хора които не разбират и грам от дизайн да ми говорат колко били тъпи новите мидели!
И как ни разкри само...Е за наше щастие имаме тук истински капацитет по дизайн,който да ни сложи на място.Нема да се пуашите.
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
И как ни разкри само...Е за наше щастие имаме тук истински капацитет по дизайн,който да ни сложи на място.Нема да се пуашите.[/quote]

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2