Бихте ли го подписали това?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 14 Мар 2004, 0:14

Не трябваше да развалят таблото! Аз се разписах срещу това,както и срещу пояпончения вид /отчасти/ на новите модели. Сериозна марка каквато без съмнение е БМВ трябва да се развива,НО и да запази характерните си особености.Точно те отличават фирмите с история от парвенютата! Мое мнение

И аз съм на същото мнение, таблото обърнато към водача си беше запазена марка, а сега кво стана БМВ се отказа от него и преписвачите от АУДИ веднага го копираха на новото А6...!? Има и много плюсове, но и минуси не липсват към дизайна на новите модели на БМВ!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 14 Мар 2004, 0:14

BMW_///M3 написа:За ФИАТ и ОПЕЛ не знаех, но знам че е бил дизайнер (най-обикновен ,а не главен, какъвто е/ беше в БМВ) във ФОРД.И да попитам:Кво от туй???Има голяма разлика-ФИАТ и досега се тресат от криза и ако не бяха Ферари, отдавна да са фалирали,Опел и те не блестят с кой знае какви успехи, за разлика от БМВ.И в такъв случай какво ме интересува мен какъв го е дървил Бенгъл във ФОРД ,фиат или опел, след като работата му в БМВ е свършена както трябва?Рекордни продажби, дръпване пред конкурентите и т.н., какво ме интересува къде е бил дизайнер и какво е постигнал при другите марки?????Важното за мен е, че прави това, което трябва за моята любима марка!!!!!!Затова не мога да съм против него!!!

Ми то и Опел и БМВ вече ми приличат на чиста японска чикия :!: :cry: Само новите модели след 2000 година :wink:

да добавя само външния им вид , вътре всичките са извънземни :!: :lol:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 14 Мар 2004, 19:55

Подписах, с чиста съвест при това макар че Бенгъл е виновен толкова колкото и съсухреняците който определят фирмената политика.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 15 Мар 2004, 10:45

Аз подписах....
Бенгъл не е виновен, той само твори, каквото му се каже, но скоро ще сканирам една статия от Аутобилд, където има снимки на Е46-ци, на които им се къса задния мост :!: и то на коли производство - '99 и 2000.
Няколко стъраници по напред има статия за Е-класата на Мерцедес, на която гние предното бумбе и изкъртва Макферсон.
Не стига, че не приличат на нищо, ами се разглобяват по пътя.
Не мерси, ще си карам Е-21цата, на която ако въобще й се случи поне няма да ми се смеят хората....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 15 Мар 2004, 12:16

ati написа:Аз подписах....
Бенгъл не е виновен, той само твори, каквото му се каже, но скоро ще сканирам една статия от Аутобилд, където има снимки на Е46-ци, на които им се къса задния мост :!: и то на коли производство - '99 и 2000.
Няколко стъраници по напред има статия за Е-класата на Мерцедес, на която гние предното бумбе и изкъртва Макферсон.
Не стига, че не приличат на нищо, ами се разглобяват по пътя.
Не мерси, ще си карам Е-21цата, на която ако въобще й се случи поне няма да ми се смеят хората....

..а и на всичко отгоре цените на всеки нов модел са по високи от на предходния.. :evil:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 15 Мар 2004, 13:05

..а и на всичко отгоре цените на всеки нов модел са по високи от на предходния..

Навсякъде е така, всички нови модели са по-скъпи от старите! Изключение правят Опел с тяхните дъмпингови цени на новата Астра, но това е определено целенасочено към подбиване на пазара на основния конкурент - Golf V!!!

PS: Модел "Т" на Форд е струвал около 400$ :D :D :D :!:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 16 Мар 2004, 16:30

ЦЦЦЦЦЦЦЦЦц абе вие не разбрахте ли че Бенгъл вече е Творчески директор и координатор.Което ще рече че той казва в каква насока ще бачка БМВ според пазара и куп други показатели.
Лично на мен ми писна хора които не разбират и грам от дизайн да ми говорат колко били тъпи новите мидели!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 16 Мар 2004, 16:33

А тва дет са се късали мостове на Е46 не е виновен Бенгъл,а инженерите.Мисля че по това време той дори не бачкаше в БМВ.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 17 Мар 2004, 12:16

А бе малко ми е смешно като почне някой да плюе новите модели,защото същите доводи съм ги чувал и за Е36 преди 5г, а просто по-красива кола от тоя клас 91г НЯМА(то и са няма ако ме питате мене :lol: :lol: )
А прогреса си е прогрес,старите модели си остават в миналото и това е,аз лично на едно е46 купе много бих се зарадвал :P

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 17 Мар 2004, 15:04

Mr.White написа:, а просто по-красива кола от тоя клас 91г НЯМА(то и са няма ако ме питате мене :lol: :lol: )

това, че смятам Е36 и е46 за лошо БМВ, въобще, ама въобще не значи, че го смятам за лоша кола.
Да, за 91> няма по - красиво от Е36 - купе, съгласен.
Но за >91 не съм съгласен.
Въпрос на вкус....
Но никога не съм казвал - аууу, ууу, тея са пълни кошници, не стават за нищо, просто не са добри БМВ-та ЗА МЕН :!:
но съм се научил да уважавам чуждото мнение и вкус :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nuzzo » 19 Мар 2004, 16:17

Не не бих подписал Бенгал е гении!!!
Изображение
NUZZO

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 19 Мар 2004, 20:26

vraca написа:Лично на мен ми писна хора които не разбират и грам от дизайн да ми говорат колко били тъпи новите мидели!

И как ни разкри само...Е за наше щастие имаме тук истински капацитет по дизайн,който да ни сложи на място.Нема да се пуашите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 19 Мар 2004, 22:11

И как ни разкри само...Е за наше щастие имаме тук истински капацитет по дизайн,който да ни сложи на място.Нема да се пуашите.[/quote]
:lol:

Предишна

Назад към Основен Форум