Автоаларма ??? Каква ??
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Автоаларма ??? Каква ??
Здравейте
То въпроса си е в темата, но все пак ... Някой да ми препоръча автоаларма на средна цена ??? След като ми окраднаха колата преди 3 седмици със според мен добра аларма (не че ако те набележат нещо те спасява) сега се чудя какво да слагам на новата придобивка
Така че ще се радвам ако някой сподели вчепетления някакви . Нещо около 100-150 $. Благодаря ви !!!! 

- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
gemini слагат готини аларми, но са доста скъпи, но ако искаш нещо идиотско добро виж http://www.911.bg/a2/offers.asp?p=65967 ... ct=0&loc=0
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Аз мога да ти препоръчам Viper много са добри и ако не даи си боже нчкои ден ти гръмне процесора ( уж случаино).Алармата остава в заключено положение. Демек дори джамбазите да ти гръмнат процесора пак няма да запалят колата. Освен това Випър алармите са със няколко степенна защита. На гориво, на ток ,на стартер и общо взето срещу добра аларма и качествен монтаж само паяка помага.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Аларми --- хубаво, нещо!!! Задължителни при застраховка, доколкото знам...
Помагат --- в някой случай! Защити много, ама тия тъпи копелета джамбазите със сичко се справят!
Решение, поне при мен, едно две щракалца, бутончета, копченца, на скришни места, трудни за намиране, просто ги щракаш и прекъсваш, тоци, гориво и т.н.!!! За каквото се сетиш, поне при мен като не е включено копчето, не моеш да запалиш, главата да си откъснеш, не с бутане, ами с хвърчене пак не става! Примитивно, но върши работа! Не, че някой е тръгнал да ми краде кирливия кошник, ама за секи случай
Надявам се, че съм помогнал!
Съжелявам за колата ти, не го пожелавам на никой!
Помагат --- в някой случай! Защити много, ама тия тъпи копелета джамбазите със сичко се справят!
Решение, поне при мен, едно две щракалца, бутончета, копченца, на скришни места, трудни за намиране, просто ги щракаш и прекъсваш, тоци, гориво и т.н.!!! За каквото се сетиш, поне при мен като не е включено копчето, не моеш да запалиш, главата да си откъснеш, не с бутане, ами с хвърчене пак не става! Примитивно, но върши работа! Не, че някой е тръгнал да ми краде кирливия кошник, ама за секи случай

Надявам се, че съм помогнал!
Съжелявам за колата ти, не го пожелавам на никой!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
има едно правило на механиката
срещу всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие (казано най-просто)
което е правило не само в пеханиката, което ще рече, че каквато и аларма да сложиш каквито и защити
щом е измислено от човек, човек ще му намери цаката да го обезвреди 

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Когато алармите са много добри и всичко е изпипано ппросто нещата се връщат към първобитното.Идват с паяка и я вдигат па ако ще и 5 аларми и 300 блокировки да има. Разните сателити (ГПС-и) се лекуват като се вкара колата в железен гараж, фургон или подземен гараж. А тия на които антенката им е под стъклото с консервена кутия

Мерси на всички
Все пак не смятам да слагам кой знае каква аларма, щото ... по много гаден начин ми зулиха стара кола
Та спасения аз знам че няма като те набележат, затова сега си застрховах новата
Още не съм решил каква ще е точно алармата ама мисля че един Вайпър ще свърши работа ... 10х отново ... 

Та спасения аз знам че няма като те набележат, затова сега си застрховах новата

10 мнения
• Страница 1 от 1