Я да видим кой ще чака с нетърпение 1-ва серия...
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Я да видим кой ще чака с нетърпение 1-ва серия...
Тръгнаха упорити слухове, че любимият на всички БМВ фенове Крис Бангъл е на път да бъде преместен на работа, къдете НЯМА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ДИЗАЙНА НА БМВ! :mha:
Според същите слухове, съобщението за напускането му ще се направи на официалния обяд по случай пускането на новата 1-ва серия тази есен.
Е това пък ако не е начин да направиш един автомобил очакван...
За съжаление, следващите нови модели са вече проектирани, така че влиянието на Бангъл ще се усеща и при тях.
Според същите слухове, съобщението за напускането му ще се направи на официалния обяд по случай пускането на новата 1-ва серия тази есен.
Е това пък ако не е начин да направиш един автомобил очакван...

За съжаление, следващите нови модели са вече проектирани, така че влиянието на Бангъл ще се усеща и при тях.

Само Дизел!
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
гледах снимки направо е нечовек....така требе да изглежда(за мен)едно BMW...като му видиш муцуната в огледалото за обратно виждане да се мардаш у десно...
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Turturelo написа:Ще е първата първа серия на BMW![]()
Всъщност и преди е имало първа серия , но не е била серийна , ами само няколко стотин бройки ... НО Е ИМАЛО !!!

ПС: За него има тема в дъ бест ъф ...

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Turturelo , ясно е , че ти знаеш за този модел , обаче човекът , който попита дали преди е имало 1-ва серия не знаеше ... И аз затова написах , че все пак е имало и доуточних , че не е било серийно . Изобщо не съм имал за цел да се правя на много умен пред теб , просто уточних , за да знае човекът . Нито пък изобщо съм мислел , че ще се засегнеш и ще подходиш така подигравателно ...
Не можах да разбера защо трябваше да реагираш така , постът и без това не беше предназначен за теб ... и не разбрах какво му е толкова смешно ... :<:

Не можах да разбера защо трябваше да реагираш така , постът и без това не беше предназначен за теб ... и не разбрах какво му е толкова смешно ... :<:
9 мнения
• Страница 1 от 1