Благодаря ви...
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Благодаря ви...
Приятели, от сърце ви благодаря за прекрасния подарък! Нямаше нужда, щот' аз с нищо не съм го заслужил; ама наистина е направо невероятна красива... но още повече се радвам на всичко което правите, на сплотеността и задружността ви! И наистина виждам как една мечта се сбъдва!
Още веднъж благодаря за всичко и желая успех на клуба! Сигурен съм че таз годишния трети пореден събор ще е номер 1 в България...
Още веднъж благодаря за всичко и желая успех на клуба! Сигурен съм че таз годишния трети пореден събор ще е номер 1 в България...
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
истински се радваме, че ти е харесал:)
освен това, този подарък беше най-малкото, което можехме да направим, за да ти покажем колко сме ти благодарни и колко много значиш за нас

освен това, този подарък беше най-малкото, което можехме да направим, за да ти покажем колко сме ти благодарни и колко много значиш за нас

Engi написа:освен това, този подарък беше най-малкото, което можехме да направим, за да ти покажем колко сме ти благодарни и колко много значиш за нас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
присъединявам се към всяка дума!
Андро, никога да не ти излиза от главата, че ти си един от най-важните хора тук!!! Да не казвам най-важният, че може да се обиди някой

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- LandShark
-
смирен поклонник
-