Kрис Бенгъл си отива?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Повтарям:БЕНГЪЛ ДА ПУКНЕ!
??? Откъде толкова много злоба ?! Виж сега , нито те познавам , нито те знам какъв си , но ... не мисля , че това е начинът , по който трябваше да изкажеш мнението си за този човек . Не съм аз този , който ще те учи на обноски и отношение , просто изказвам мнение . Относно Бенгъл - ами да ти кажа честно - колкото повече го плюят такива като теб , толкова повече той почва да ми допада . И знаеш ли - аз също МНОГО харесвам и ценя старите баварци , но както каза Kokorba6iqta - времето лети , годините се сменят , с тях и автомобилите се променят . И е съвсем нормално от компанията да търсят нещо , с което примерно да дадат начало на нова ера в развитието на БМВ-тата .
И все пак - ако бяхте в периода на Изета-та , или на БМВ 700 - ами те да не са някакви супер агресивни на външен вид коли , или ... нали са някакви дребосъци - горе-долу като издънчици , но тези модели навремето са спасили компанията ! Новата седмица - е , тя не е бръмбарче като по-горе казаните две БМВ-та , но не е казано , че една компания може да се поизложи само с колите си от най-ниския клас

И все пак - няма да се нервите , ей ! Нали знаете - ако на БМВ не им провърви , то тогава те съвсем скоро ще променят това-онова и отново ще са на върха ( не че сега са по-долу ! ) .
Ама и аз писах писах ... 'ма май и аз не съм много много ЗА Бенгъл ... знам ли ? Но определено не му пожелавам каквото и да било лошо ! ... Макар че какво - като че ли като го сменят и ще дойде някой едва ли не "спасител" и ще върне в производство модели като е21, е23, е28, е32 ... Няма такива работи - най-много още повече да о*ере нещата ! Лично мое мнение !
ПС: Абе те БМВ имат над 12 завода - защо поне в един от тях не започнат производство на стари модели - е21 примерно ... как бих се радвал , пък и не само аз като гледам така ... Да върнат истинските баварки - 'ма и да ги продават по-евтинко

- deliveryman
- младши ентусиаст
-
[quote="Kokorba6iqta!? Ето сега видях новата А6-ца и въперки, че уважавам тази марка, направо щях да умра да се смея та то това изглежда като фейслифт!!!!!! Къде е съвременното, къде е авангардното, къде е футуристичното какъв е този дизайн изобщо!!! quote брат хайде недей да се изказваш неподготвен а прочети това-онова преди да говориш(пишеш), дизайнера на тази 6-ца се казва Walter De Silva човека който направи Алфа 147,и цялата автомобилна преса тварди че VAG са направили не4овешки ход с привличането му...колкото до А6 ако се поинтересуваш може да разбереш че таблото е завъртяно към водача(както беше БМВ) ако пък сега ми кажеш 4е и ватре А6 е "феислифт" не виждам смисъл да говорим повече
А бе хора, на какво се дължи тая ненавист към Бенгъл????Аз също го псувах( и то като откачен )когато видях първите снимки на Е65, на Е60, на Z4...Но като ги видях на живо.......
Това са уникални коли!А виждали ли сте пък прототипите им???На седмицата единствения свестен от тези които съм виждал беше проектът на Бенгъл!Също и на 5-цата.А за дизайна на Z9 нещо да кажете???
П.С.-А за новото А6- буахахахаха.И това ми бил конкурент на Е-клас и БМВ 5?!?!?!Определено очаквах повече от Ауди.....

П.С.-А за новото А6- буахахахаха.И това ми бил конкурент на Е-клас и БМВ 5?!?!?!Определено очаквах повече от Ауди.....
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
deliveryman, знам много добре кой е дизайнера на А6-цата и знам много добре какво е направил и Алфите са невероятни и първия му проект за Ауди - новата А3 изглежда страхотно, обаче новата А6-ца отвън изглежда точно като фейслифт, а за интериора нищо не съм казал и съм напълно съгласен, че изглежда много добре линията заложена още в прототипа Ауди Льо Ман!!!!!! И трябва да си призная, че съм изненадан защото и Нъволарито и Льо Мана изглеждаха страхотно а А6-цата не е чак толкова красива!!!!!!! Просто очаквах повече след като предишния модел беше едва ли не революционен и както всички виждат въпреки, че е на 6-7 години (или там колко беше) все още изглежда модерен, а новата А6-ца сигурно ще трябва да и се направи фейслифт след 2-3 години!!!!!! Моето уважение към Аудитата, но това е моето скромно мнение!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
///M3 написа:Повтарям:БЕНГЪЛ ДА ПУКНЕ!
??? Откъде толкова много злоба ?! Виж сега , нито те познавам , нито те знам какъв си , но ... не мисля , че това е начинът , по който трябваше да изкажеш мнението си за този човек . Не съм аз този , който ще те учи на обноски и отношение , просто изказвам мнение . Относно Бенгъл - ами да ти кажа честно - колкото повече го плюят такива като теб , толкова повече той почва да ми допада . И знаеш ли - аз също МНОГО харесвам и ценя старите баварци , но както каза Kokorba6iqta - времето лети , годините се сменят , с тях и автомобилите се променят . И е съвсем нормално от компанията да търсят нещо , с което примерно да дадат начало на нова ера в развитието на БМВ-тата .
И все пак - ако бяхте в периода на Изета-та , или на БМВ 700 - ами те да не са някакви супер агресивни на външен вид коли , или ... нали са някакви дребосъци - горе-долу като издънчици , но тези модели навремето са спасили компанията ! Новата седмица - е , тя не е бръмбарче като по-горе казаните две БМВ-та , но не е казано , че една компания може да се поизложи само с колите си от най-ниския клас. Но пък за мен - новата седмица е много готина , е , макар че няма някакво супер спортно излъчване ! ... Ма то май няма БМВ , което да не ми харесва ...
![]()
!
И все пак - няма да се нервите , ей ! Нали знаете - ако на БМВ не им провърви , то тогава те съвсем скоро ще променят това-онова и отново ще са на върха ( не че сега са по-долу ! ) .
Ама и аз писах писах ... 'ма май и аз не съм много много ЗА Бенгъл ... знам ли ? Но определено не му пожелавам каквото и да било лошо ! ... Макар че какво - като че ли като го сменят и ще дойде някой едва ли не "спасител" и ще върне в производство модели като е21, е23, е28, е32 ... Няма такива работи - най-много още повече да о*ере нещата ! Лично мое мнение !
ПС: Абе те БМВ имат над 12 завода - защо поне в един от тях не започнат производство на стари модели - е21 примерно ... как бих се радвал , пък и не само аз като гледам така ... Да върнат истинските баварки - 'ма и да ги продават по-евтинко
Аз изразявам това което мисля.. чесно казано ако ми падне в рачичките Бангъл с чиста съвест ще го убия и съм сигурен, че после повечето фенове на БМВ ще се радват.

Иначе.. пределно ми е ясно, че няма как да се правят маниашките олд скуул Баварии когато сме 21ви век, но можеше да назначат просто някои който милее както всички ние за любимата марка и той да измисли нещо което достоино да замени истинските БМВта

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3