Kрис Бенгъл си отива?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 02 Мар 2004, 23:04

Повтарям:БЕНГЪЛ ДА ПУКНЕ! :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 02 Мар 2004, 23:35

Повтарям:БЕНГЪЛ ДА ПУКНЕ!

??? Откъде толкова много злоба ?! Виж сега , нито те познавам , нито те знам какъв си , но ... не мисля , че това е начинът , по който трябваше да изкажеш мнението си за този човек . Не съм аз този , който ще те учи на обноски и отношение , просто изказвам мнение . Относно Бенгъл - ами да ти кажа честно - колкото повече го плюят такива като теб , толкова повече той почва да ми допада . И знаеш ли - аз също МНОГО харесвам и ценя старите баварци , но както каза Kokorba6iqta - времето лети , годините се сменят , с тях и автомобилите се променят . И е съвсем нормално от компанията да търсят нещо , с което примерно да дадат начало на нова ера в развитието на БМВ-тата .
И все пак - ако бяхте в периода на Изета-та , или на БМВ 700 - ами те да не са някакви супер агресивни на външен вид коли , или ... нали са някакви дребосъци - горе-долу като издънчици , но тези модели навремето са спасили компанията ! Новата седмица - е , тя не е бръмбарче като по-горе казаните две БМВ-та , но не е казано , че една компания може да се поизложи само с колите си от най-ниския клас :wink: . Но пък за мен - новата седмица е много готина , е , макар че няма някакво супер спортно излъчване ! ... Ма то май няма БМВ , което да не ми харесва ... :roll: :roll: !
И все пак - няма да се нервите , ей ! Нали знаете - ако на БМВ не им провърви , то тогава те съвсем скоро ще променят това-онова и отново ще са на върха ( не че сега са по-долу ! ) .

Ама и аз писах писах ... 'ма май и аз не съм много много ЗА Бенгъл ... знам ли ? Но определено не му пожелавам каквото и да било лошо ! ... Макар че какво - като че ли като го сменят и ще дойде някой едва ли не "спасител" и ще върне в производство модели като е21, е23, е28, е32 ... Няма такива работи - най-много още повече да о*ере нещата ! Лично мое мнение !

ПС: Абе те БМВ имат над 12 завода - защо поне в един от тях не започнат производство на стари модели - е21 примерно ... как бих се радвал , пък и не само аз като гледам така ... Да върнат истинските баварки - 'ма и да ги продават по-евтинко :wink:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 03 Мар 2004, 0:28

Мога само да кажа, че новит стил на БМВ е просто уникален и мога само да кажа, че Кристофър Бенгъл освен, че си върши работата перфектно трябва да го вържат с вериги в дизайнерското студио та да не вземе да избяга.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 03 Мар 2004, 13:26

[quote="Kokorba6iqta!? Ето сега видях новата А6-ца и въперки, че уважавам тази марка, направо щях да умра да се смея та то това изглежда като фейслифт!!!!!! Къде е съвременното, къде е авангардното, къде е футуристичното какъв е този дизайн изобщо!!! quote брат хайде недей да се изказваш неподготвен а прочети това-онова преди да говориш(пишеш), дизайнера на тази 6-ца се казва Walter De Silva човека който направи Алфа 147,и цялата автомобилна преса тварди че VAG са направили не4овешки ход с привличането му...колкото до А6 ако се поинтересуваш може да разбереш че таблото е завъртяно към водача(както беше БМВ) ако пък сега ми кажеш 4е и ватре А6 е "феислифт" не виждам смисъл да говорим повече

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 05 Мар 2004, 20:00

А бе хора, на какво се дължи тая ненавист към Бенгъл????Аз също го псувах( и то като откачен )когато видях първите снимки на Е65, на Е60, на Z4...Но като ги видях на живо....... :twisted: Това са уникални коли!А виждали ли сте пък прототипите им???На седмицата единствения свестен от тези които съм виждал беше проектът на Бенгъл!Също и на 5-цата.А за дизайна на Z9 нещо да кажете???

П.С.-А за новото А6- буахахахаха.И това ми бил конкурент на Е-клас и БМВ 5?!?!?!Определено очаквах повече от Ауди.....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 05 Мар 2004, 22:55

deliveryman, знам много добре кой е дизайнера на А6-цата и знам много добре какво е направил и Алфите са невероятни и първия му проект за Ауди - новата А3 изглежда страхотно, обаче новата А6-ца отвън изглежда точно като фейслифт, а за интериора нищо не съм казал и съм напълно съгласен, че изглежда много добре линията заложена още в прототипа Ауди Льо Ман!!!!!! И трябва да си призная, че съм изненадан защото и Нъволарито и Льо Мана изглеждаха страхотно а А6-цата не е чак толкова красива!!!!!!! Просто очаквах повече след като предишния модел беше едва ли не революционен и както всички виждат въпреки, че е на 6-7 години (или там колко беше) все още изглежда модерен, а новата А6-ца сигурно ще трябва да и се направи фейслифт след 2-3 години!!!!!! Моето уважение към Аудитата, но това е моето скромно мнение!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 05 Мар 2004, 23:23

///M3 написа:
Повтарям:БЕНГЪЛ ДА ПУКНЕ!

??? Откъде толкова много злоба ?! Виж сега , нито те познавам , нито те знам какъв си , но ... не мисля , че това е начинът , по който трябваше да изкажеш мнението си за този човек . Не съм аз този , който ще те учи на обноски и отношение , просто изказвам мнение . Относно Бенгъл - ами да ти кажа честно - колкото повече го плюят такива като теб , толкова повече той почва да ми допада . И знаеш ли - аз също МНОГО харесвам и ценя старите баварци , но както каза Kokorba6iqta - времето лети , годините се сменят , с тях и автомобилите се променят . И е съвсем нормално от компанията да търсят нещо , с което примерно да дадат начало на нова ера в развитието на БМВ-тата .
И все пак - ако бяхте в периода на Изета-та , или на БМВ 700 - ами те да не са някакви супер агресивни на външен вид коли , или ... нали са някакви дребосъци - горе-долу като издънчици , но тези модели навремето са спасили компанията ! Новата седмица - е , тя не е бръмбарче като по-горе казаните две БМВ-та , но не е казано , че една компания може да се поизложи само с колите си от най-ниския клас :wink: . Но пък за мен - новата седмица е много готина , е , макар че няма някакво супер спортно излъчване ! ... Ма то май няма БМВ , което да не ми харесва ... :roll: :roll: !
И все пак - няма да се нервите , ей ! Нали знаете - ако на БМВ не им провърви , то тогава те съвсем скоро ще променят това-онова и отново ще са на върха ( не че сега са по-долу ! ) .

Ама и аз писах писах ... 'ма май и аз не съм много много ЗА Бенгъл ... знам ли ? Но определено не му пожелавам каквото и да било лошо ! ... Макар че какво - като че ли като го сменят и ще дойде някой едва ли не "спасител" и ще върне в производство модели като е21, е23, е28, е32 ... Няма такива работи - най-много още повече да о*ере нещата ! Лично мое мнение !

ПС: Абе те БМВ имат над 12 завода - защо поне в един от тях не започнат производство на стари модели - е21 примерно ... как бих се радвал , пък и не само аз като гледам така ... Да върнат истинските баварки - 'ма и да ги продават по-евтинко :wink:

Аз изразявам това което мисля.. чесно казано ако ми падне в рачичките Бангъл с чиста съвест ще го убия и съм сигурен, че после повечето фенове на БМВ ще се радват. :twisted:
Иначе.. пределно ми е ясно, че няма как да се правят маниашките олд скуул Баварии когато сме 21ви век, но можеше да назначат просто някои който милее както всички ние за любимата марка и той да измисли нещо което достоино да замени истинските БМВта :!:

Предишна

Назад към Основен Форум