Емблема :)
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Емблема :)
Не се стърпях и реших да я пусна
В същност, някой знае ли историята на емблемата на BMW?
За Пежо емблемата мога да разкажа, променяла се е през годините догато стигне да съвременното Лъвче.
Историята около създаването на синьо-бялото кръгче BMW не я знам и ще съм благодарна ако някой я знае и разкаже.

В същност, някой знае ли историята на емблемата на BMW?
За Пежо емблемата мога да разкажа, променяла се е през годините догато стигне да съвременното Лъвче.
Историята около създаването на синьо-бялото кръгче BMW не я знам и ще съм благодарна ако някой я знае и разкаже.
Да караш Peugeot е страст!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
За историята не съм сигурен ,но по принцип емблемата означава перка на самолет(нали първо са правили двигатели за самолети) във движение!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Амиии ... http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 3&start=15 - и за да ти е по лесно в търсенето - мнението на Джордан
...
В началото БМВ са произвеждали самолетни двигатели и синьото в емблемата - това е небето , а бялото - перката . И така си е останало до ден днешен .
пс : Аз ви казах , че темичката ми е много информативна , но никой не се захваща да я подреди малко

В началото БМВ са произвеждали самолетни двигатели и синьото в емблемата - това е небето , а бялото - перката . И така си е останало до ден днешен .

пс : Аз ви казах , че темичката ми е много информативна , но никой не се захваща да я подреди малко

3 мнения
• Страница 1 от 1