Черни стопове и мигачи
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Черни стопове и мигачи
Здравейте,
Имам едно такова питане
Искам или бели, или черни стопове и мигачи, обаче белите са или ментета, или оригинални от БМВ и струват майка си и баща си. Та молбата ми е ако някой има Е36ца с черни стопове, нека пусне малко снимки от колата си, искам да видя как ще изглежда
Специално за бяла кола ме интересува, но пуснете каквито снимки имате. Става ли да се "опушат" стандартните оранжеви стопове или трябва да са бели първоначално?
Имам едно такова питане

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Има едни спреичета малки са но стигат за 2-3 комплекта стопове. Наричат се "трансперант спреи" С негова помощ се затъмняват перфектно стоповете и не се намалява позрачността. Струва окооло 10-тина лева. Става и за фарове ,но трябва да се пръскат от вътрешната страна, зашото пада от пароструика.
Знам ,че ви изкушава мисълта да купите едно спреи на боди (за 5лв.) и да напръскате стоповете но после нищо не се вигда , а и могат да ви глобят за това. Другия варянт е да ги пръснеш с цвета на колата , с боя и лак , но трябва да сте много внимателни да не прекалите.
Успех.
Знам ,че ви изкушава мисълта да купите едно спреи на боди (за 5лв.) и да напръскате стоповете но после нищо не се вигда , а и могат да ви глобят за това. Другия варянт е да ги пръснеш с цвета на колата , с боя и лак , но трябва да сте много внимателни да не прекалите.
Успех.

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- kay
- просветлен
-
Видях наскоро едно бяло Е36 325 с черни стопове и много ме изкефи, но искам да видя още снимки. Всъщност само жълтото на мигачите беше почернено, най-горната от трите ленти. Долните две си бяха червени, и много добре изглеждаше.
- kay
- просветлен
-
Май на бели ще се спра последно
Снимките са жестоки между другото, изглежда убийствено на черна кола

Снимките са жестоки между другото, изглежда убийствено на черна кола

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Всъщност само жълтото на мигачите беше почернено, най-горната от трите ленти. Долните две си бяха червени, и много добре изглеждаше.
Моите са направени точно по този начин, но с немско фолио за затъмняване на стъкла. Мигачите и задната светят перфектно. Ефекта е доста добър, защото фолиото не ги прави черни, а ги потъмнява (става като оригиналния стоп на Ксантия), запазвайки фосфоресцирането на материала. При затъмняването с черен спрей, при всички случай се приглушава светлината. На тъмно не е проблем, но през деня ми се е случвало да скачам на спирачките заради почернени стопове. Моето лично мнение е, че на бялата кола й седят по-добре стопове с бял мигач. Но с тъмните също е екстра, а и е в пъти по-евтино. Успех!
иначе на Лион му отиват много
Много благодаря!

Never mistake motion for action...
11 мнения
• Страница 1 от 1