Слаби ламарини има BMW ...
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Май не вземате предвид, че ако се ударят 2 коли (едната спира и другата я удря отзад), винаги предната е с вдигната задница, а задната с наведена предница (от обратното ускорение на спирането) и няма начин задната да не е с повече щети... А който си мисли, че БМВ-тата от началото до средата на 80-те не гният е в заблуда... Не ми се занимава да снимам и да ви покажа. Сравнени с други марки обаче са... доста добре! 

СПОРТЕН написа:пи4ове,...тоталното доказателство....-в4ера на 4етвърти километър на кръговото ме удари отзад един GOLF III'ка ....и кво си мислите 4е стана....-golfa se смаза отпред целия-предната броня падна и се с4упи---предния му капак тотално се огъна---десния му фар тотално потро6ен---а радиатора му пу6е6е не4ове6ки и проте4е...!!!-,...а на е30'ката ми и нямя6е абсолутно ни6о-дори бронята ми не се бе6е огънала....сериозно...има6е само следи от бронятя му(само прах).....-ха ха за кво говориме просто!!!bimata mi е 323'ка 87 а тва е нов golf III'ka ---na men mi nqma ama ni6i4ko....a toi se smaza celiq otpred!!! -kolata e BMW ---МИСЛА 4Е НЯМЯ НУзда от пове4е безмислени коментари...
Сори ама точно примера дето го даде е абсолутно безсмислен. Въобще не ти го пожелавам обаче ако ти се беше ударил в задницата на голфа или даже на някоя алфа с много меко купе, предницата ти щеше да се разпадне по абсолутно същия начин. Ламарините на БМВ, Мерцедес, Ауди и Фолксваген са еднакво здрави. Предниците на колите са направени да се "разпадат" до определено ниво при удар. Опитай се сам да си отговориш защо. Стигне ли се до по-сериозен удар приоритета става прешлените на пътниците а не тенекиите на колата. Радвай се, че предницата на голфа е поела доста от силата на удара...иначе после боли.
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3