ФОРМУЛАТА ЗА КОСМИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ???

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

ФОРМУЛАТА ЗА КОСМИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ???

Мнение от Роската » 08 Окт 2002, 22:58

Бе мен форумчето ме включва много здраво и темите са готини,ама като гледам ,че на някой хора вече им е скучно , нека си поговорим по горния въпрос.

Аз специално нямам кво да кажа,нито да добавя!

младши завивач
Аватар

отг::ФОРМУЛАТА ЗА КОСМИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ???

Мнение от ivo » 09 Окт 2002, 9:06

И аз няма какво да добавя по тази тема... :) Роска, прав си, че нещо форумчето стана малко по неактивно, но хич не са изчерпани още всички теми, а пък и нищо не пречи да обсъждаме вече казани неща (мене лично много ме дразни например някой от модераторите на други форуми като отговори на някой въпрос със линк към вече приключена тема :))

Както и да е, предлагам като за начало да почнеме със "спорната" тема като : "защо задното предава е по-добро", по-нататък може да продължим със : "защо МБ 190 е бангия", "защо 320 Е30 къса гъза на Вектра 2.0, Ауди 80 2.0, Голф ГеТеИ ... "

Между другото, да те питам, оправи ли си 728-цата, с която щеше да покажеш на хонда-счупеняците, какво е истински автомобил и защо хонда не може да се нарече така :):):)

BMW - Undoubtfully THE ULTIMATE DRIVING MACHINE !

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 09 Окт 2002, 10:13

abe mene troen stop 320 oshte ne me e kysal pyk ti gowori kwoto iskash ;-) ;-) ;-) ;-)

kato stana wypros za stari temi az iskam da zadam edin mnogo laishki wypros otnosno BMW.
Znachi interesuwa me pri E30-ta, na wratite nqkoi ima hromirana laisna nad chernata ramka na wratata a na drugi syshtata tazi laisna e cherna. Kakwa e razlikata w tezi koli?!? Kato se ima predwid che powecheto sa s hromirana laisna znachi sa po-obiknowenni ot drugite?!?!?!?!
Obqsnete mi?

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 09 Окт 2002, 10:25

щом казваш значи може, аз затова отварям темата:)... Но, някой тук със 320i може да сподели дали е надбягвал айце 2.0. btw ти с точно такова ли си (audi 80 с 4 врати 2.0) ? какво е туй quattro sport kamei...?

BMW - Undoubtfully THE ULTIMATE DRIVING MACHINE !

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 09 Окт 2002, 10:58

Е Nasti вече прекаляваме:)Твойто Ауди не е точно най-обикновенно Ауди 2.0,секи ден го гледам дали пък не е Ауди-Спорт Куатро :) :) :)
Изображение
87'318i FIRES ON ALL CYLINDERS

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 09 Окт 2002, 11:21

BMW са предлагали в Е30 (и не само в тях де) опция която касае основно външния вид. Стандартно повечето Е30-ски са идвали с така наречения "chrome line", т.е. хромирани лайсни. Но човек е можел да поръча "shadow line", при което повечето лайсни се боядисват в цвета на купето. Кое е по-фенско си е вече въпрос на лични предпочитания.

Изображение
LandShark
'90 "316"
;)

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 09 Окт 2002, 22:30

Ееее,много се отклонихте!

Аз исках да кажа,че форума си е екстриимли гад деемед,благодарение естествено на ентусиастите ,а на хората дето им е тъпо(щото има такива и те си казват) мисля ,че предлагам интересна тема!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 10 Окт 2002, 14:52

ivo - quattro - sistema za postoqnno zadwijwane na chetirite kolela. Wodi se inteligentna trikomponentna sistema... da si ebe maikata
sport znachi che e sport edition. Broni mroni takiwa chekii, kamei znachi che wynshnia wid e sywmestna razrabotka na Audi AG i KAMEI. |Inache ne e bash 80-ka. Ama neznam kak da si iztiposam snimkata kato was ;-p

Fast-and-Furious - TI DA MYLCHISH DONOSNIK TAKYW ;-PPPPPPP

Land Shark, mersi za infoto tochno towa pitah. A nqma spor w twa che s chernichki laisni izglejdat po-hubawo.

Назад към Основен Форум