За BMW Premium selection
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Honzik написа:Е чакай сега... 330d не е по джоба, ми тия X5 и разни 7-ци да не би да са? Или са по-масови от 330d, че да ги има тях точно?
незнам в другите градове как е но в Плевен 330-те са рядкост за разлика от 7-те и Х5-те

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Bustter
- младши ентусиаст
-
Според мен това е една много добра идея... гарантирано качество на автомобили 2ра ръка... Дупнишките тенекеджии без работа да останат 

няма да останат без работа никога, защото българите сме си цигани и се пазарим като такива. Аз познавам хора на пръстите на едната ми ръка, които са готови да извадят значително повече пари за добър автомобил, вместо да гледат да смъкнат 200-300 лв. за бараката, в която после ще мушнат още 1000, за да е без забележка. Всъщност коли без забележка почти няма, а хората, които дават пари за такива неща са още по-малко. Затова Premium Selection в България няма да върви никога според мен и може да си чешем езиците до утре в тази тема, но мога да се хвана на бас, че нито един от вас няма да отиде и да си купи кола от Premium Selection в Камор Ауто.
пс. Един от най-често задаваните въпроси към мен е "Абе там нещо тънко при вас (нищо, че нямам нищо общо с нито един от дилърите на BMW в България) няма ли? Нещо върнато, да го вземем евтино" Далаверка... българчетата сме по далаверките, не сме пичове да вадим кинтите и да плащаме. Ако може да е мноо лачена отвън, пък отдолу, че хлопало нещо .. то не се вижда, ще го сменя другия месец ..
пс. Един от най-често задаваните въпроси към мен е "Абе там нещо тънко при вас (нищо, че нямам нищо общо с нито един от дилърите на BMW в България) няма ли? Нещо върнато, да го вземем евтино" Далаверка... българчетата сме по далаверките, не сме пичове да вадим кинтите и да плащаме. Ако може да е мноо лачена отвън, пък отдолу, че хлопало нещо .. то не се вижда, ще го сменя другия месец ..

- Bustter
- младши ентусиаст
-
Turturelo написа:няма да останат без работа никога, защото българите сме си цигани и се пазарим като такива. Аз познавам хора на пръстите на едната ми ръка, които са готови да извадят значително повече пари за добър автомобил, вместо да гледат да смъкнат 200-300 лв. за бараката, в която после ще мушнат още 1000, за да е без забележка. Всъщност коли без забележка почти няма, а хората, които дават пари за такива неща са още по-малко. Затова Premium Selection в България няма да върви никога според мен и може да си чешем езиците до утре в тази тема, но мога да се хвана на бас, че нито един от вас няма да отиде и да си купи кола от Premium Selection в Камор Ауто.
Прав си за съжаление, какви "далаверки" са ми изпадали и на мен, но немога да се престраша да си зема като знам после в какво се въвличам... Или нова или много хубава стара за повечко пари .. А дотогава с такси или служебната...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Turturelo написа:
българчетата сме по далаверките, не сме пичове да вадим кинтите и да плащаме.
По-скоро са повече тия, дето са по далаверките и се опитват да те метнат, отколкото да ти свършат работа... зат'ва и хората с парите не смеят.... че ще дадеш пари за нещо, а то ше се окаже, че е "лъснато" като за теб и са те одрали с якото пара.... а за Premium Selection... аз лично съм малко резервиран, щото... дори и за кола от там имам едно на ум... може да звуча песимистично, ама дори на тях им нямам вяра... единствено ако е чисто нова колата....
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2