Картинг Мания

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: A6 3.0 TDI
Детайли за колата: Avant

Картинг Мания

Мнение от Fiat Uno Turbo i.E » 16 Май 2003, 10:39

В Студентския град картинг пистата на Dunev Motor Sport e най-дибрата в София. Има неква система за отчитане на скорост и най-добро време. За жалост картингите не са BMW a Honda :P, но като ще се кефим дайте да е с Hondi:). Много е яко и ако искате може да се събираме там просто така--- да покараме и да си поговорим.
Супер екстра за летните дни е работното време до 24:00h :twisted: :twisted:
да напише, на който му е душица да се бегаме с малки чикйки:)) :lol:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 16 Май 2003, 10:48

Страшно е наистина!!! :)
Ентусиастите от доста време ходят там, виж събори и мероприятия мисля че вчера също са се събирали!!!
Аз съм ходил там ама не съм карал за това не мога да изкажа впечатления за пистата, освен че я мисля за дост професионална:)

Иначе съм ходил два три пъти на панчарево там е също добро, а и за такива начинаещи като мен в спорта:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ATM racing team » 16 Май 2003, 10:52

това на Дунев не е писта, а 1 полигон......той измисля някакви нови дисциплини........неговото било слаломен картинг :P мен лично не ми харесва. Разбира се за удоволствие става.....проблема е, че в София няма свясна писта. В Пловдив е най добре......но пък е далече......сега чакат да дойде и 1 карт с двигател Ротакс Рок 125 см3, двутактов без скорости, ел. стартер и 32 к.с. Лошото е че цената на удоволствието ще е около 50 лв. за 10 обиколки и 500 лв. депозит, ако се "изплющиш" някъде......а това е доста лесно:)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: A6 3.0 TDI
Детайли за колата: Avant

Мнение от Fiat Uno Turbo i.E » 16 Май 2003, 11:12

Аз бях вчера и бе6е супер! Ходя често и пистата се подарза картингите също. няма по-добра за сега кавото и да говорите! Ходя от една две години по картингите за забавление и този е №1

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от peshovec » 16 Май 2003, 11:35

най-дибрата в софия е спор няма....
кое си сака оно си требе

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 16 Май 2003, 13:39

абе и аз съм ходил даже и карал, ама кефа е първите 5-10 минути. после се свиква и става скучно. да не говорим, че съм 112 кг. :wink: и това картче бая се задъхва. абе стават ама са доста слабички :( няма ли нещо по така кат за мойте килограми и да го докарва до прилична скорост, освен БМВ-то ми де :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW fan » 16 Май 2003, 18:32

Много по-сериозни машини има.Тук във Варна например вече няколко пъти срищам състезатели като тренират.Просто картовете им са истински болиди.Та какво искам да кажа-машини има ама никой не ги дава,а и чух че били доста скъпи.

Потребител
Аватар

Tренировки по картинг на закрита писта

Мнение от card for speed » 07 Яну 2004, 16:12

Провеждат се 3 пъти седмично:

понеделник, сряда и петък от 8 часа

Всяка тренировка включва:

- Теоритична част
- Практическа част – 25 обиколки

Tova e pриложение към Card for Speed - za 15 leva - 6 trenirovki i ima i mnogo drugi dalaveri v tazi karta!

Za poveche info i zapisvane (porychka na karta):

peterstankov@mail.bg

tel. 72 28 45

Потребител
Аватар

Тренировки по картинг на закрита писта

Мнение от card for speed » 27 Яну 2004, 18:21

Въпросната карта Card for Speed, която ти дава тренировките, ти дава право и да участваш в състезания с награден фонд, вkлючващ предметни и парични награди.

Тренировките могат да бъдат консумирани, веднага след активиране на картата.

Това значи, че трябва да пробвате пистата, преди да се възползвате от тренировките. А ето и бонусите които ви дава Card for Speed:

за 10 обиколки (6 лв.)+3 обиколки

за 18 обиколки (10 лв.) +6 обиколки

за 30 обиколки (15лв.) +10 обиколки

за 30 мин. (25 лв.) +10 min

С други думи, трябва да направиш 13 обиколки преди 1-та тренировка.

Можеш да използваш тренировките по един път всеки календарен месец.

Можете да питате и да поръчвате и с ICQ:
176948221

Поздрави,

Петър

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 27 Яну 2004, 20:40

аз си имах самоделен от балкан преди година ама го продадох 6тото таз центровка а и редица други проблеми ми създава6е.150 лв си взех.така се радвам 4е се отървах
BMW is the car...another cars are just traffic

Назад към Основен Форум