Имам си една мечта ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Имам си една мечта ...

Мнение от BMW_POWER » 13 Сеп 2002, 13:30

Събирам волни пожертвования, за това чудо на природата. Няма да казвам откъде е, за да не ме предварят.
На ул Оборище около №45 се продава едно БМВ 2000 Не е в добро състояние, но стъклата и светлините са му здрави. Ако има ентусиаст да го възстановява - искат му 1500 лв.

младши ентусиаст
Аватар

отг::Имам си една мечта ...

Мнение от Ivan » 21 Сеп 2002, 17:56

БМВ 2000 за 600лв.
колата е не само със здрави стъкларии, но и с лети джанти :-), но въпреки това има доста работа по нея ...
кв. Хаджи Димитър, ул. Генерал Липранди в СФ
ако някой се интересува, ще му обясня подробно къде е колата и мога да препиша телефоните от обявата на стъклото и да ги постна

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 22 Сеп 2002, 1:36

Имам само едно питане кум Ivan. Какъв свят е БМВ'то което се продава за 600лв., понеже тук в Дружба имаше едно такова но май са го продали и то се даваше за толкова пари, а един приател искаше да го пазари. Мерси предварително. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivan » 22 Сеп 2002, 15:36

баш сега не мога да кажа със сигурност, защото съм в офиса ... колата е тъмна и май беше синя

струва ми се от доста време седи там закотвена, но ако наистина ти е важно ще проверя и ще ти кажа със сигурност

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 22 Сеп 2002, 21:25

Ами ако минаваш от там погледни в какво състояние е колата, не е спешно така, че не ходи специално за това :) И ще те помоля да ми кажеш къде горе долу в Х.Дим. е това БМВ :) Мерси :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivan » 24 Сеп 2002, 18:41

намира се на ул. Генерал Липранди от задната страна на блок 116. Точно срещу колата от другата страна на улицата има асфалтово игрище заградено с решетъчна ограда.
а бл.116 от едната страна граничи с бул. Макгахан и гледа срещу читалище Иван Вазов, а от другата с ресторант "Ха наздраве" и бившият РУМ, сега Ловико Сухиндол.
ако това не ти говори много драсни един мейл за по-подробни инструкции как да стигнеш до там, като ми нажеш от каква посока идваш

относно състоянието на колата ... според мен е "лошо", но не и "трагично". много е субективно.
като минавам покрай бавареца ще взема телефоните и ще ги постна тук, за да може заинтересованите да започвате пазарлъка :-)

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 25 Сеп 2002, 0:55

Ivane мерси много приател :) Ще го намера.. имам горе-долу представа от Х.Димитър :) Ако дай Боже стане това което замисля моят приател.. имаш кръгче с Бавариата! :)

Назад към Основен Форум