BMW vs BYD

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Май 2007, 16:59

Мен пък ми е интересно, къде видяхте прилики на тоя курник с 7-цата?! :shock: :shock: :shock:

Китайската бангия не ми прилича НА НИЩО, ама буквално. :roll: Камо ли на 7-цата! :confused: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Май 2007, 19:30

Тая паплач направо нямат спирачки :help:
То вярно ,че живеем във време ,когато хората си дават душите за пари,но все си мисля ,че след някоя друга катастрофа с не дай-боже фатални последици, всички ще се упомнят малко :roll:
Китайското копие на Фронтерата на креш и офсет креш тестове така се сгъна,че експертите се произнесоха единодушно,че такова нещо ,кола да се сгъне като кен от Кока-Кола не са и сънували :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 05 Май 2007, 11:32

Penchev написа:Тая паплач направо нямат спирачки :help:
То вярно ,че живеем във време ,когато хората си дават душите за пари,но все си мисля ,че след някоя друга катастрофа с не дай-боже фатални последици, всички ще се упомнят малко :roll:
Китайското копие на Фронтерата на креш и офсет креш тестове така се сгъна,че експертите се произнесоха единодушно,че такова нещо ,кола да се сгъне като кен от Кока-Кола не са и сънували :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев

Това е ново постижение :D

Предишна

Назад към Основен Форум