ПРОТЕСТ!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

ПРОТЕСТ!!!

Мнение от xaoc777 » 19 Яну 2004, 19:49

Знам че ще има много желаещи.
(Моля някой модератор да сложи темата като важна)
А протеста някой ще попита за какво е?
Аз предлагам понеже сме много ентусиасти, да направиме едно шествие през града (София). А самият протест предлагам да е за покачването на горивата всеки месец, за покачването на данъците (несъобразени с БГ стандарта), За бездействието на контрола по горивата (всяка безниностанция продава лайна вместо бензин, и вместо А95Н ако направите проба от някоя бензиностанция е с 2-3 октана по ниско.Простест също така и за високият акциз на горивата (А не държавата (не ние) да лапат пара от монопола на нефтохим) Прост пример - цената на гръцкият бензин, който ако внасяме излиза много по-ефтин от този на нефтохим, от което следва нефтохим да фалира с тези си цени, и понеже държавата ни притежава 51% от него слага виок акциз на петрола, за да не се внася от чужбина ефтин и добър петрол, а с неикономически изгодният петрол от Русия (който е с високо съдържание мисля че на сяра) която поврежда двиигателите, поради което не се купува и е с ниска цена. Това е тъжната картинка в БГ, и никой не наддава Вой. В Германия преди няколко години си спомняте че заради това че вдигнаха бензина с 2% , имаше масови стачки, страната блокира за 2 дни. а ние тука си траеме.
Сега, За дата не мога да уточня, но някой от ръководителите на Клуба на БМВ ако може , трябва да отиде да поиска разрешение от община София мисля че, за Шествие-демонстрация с автомобили. те там дават маршрут по който ще се минава, определят дата и час. Нека някои колеги се свържат и със другите автомобилни клубове за подкрепа и участие. А журналисти ще има с лопата да ги ринеш после :)
Изображение

Назад към Основен Форум