След 15.01.04г.-Втори дилър на БМВ...
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Все пак, аз лично говорих с шефа на Найси кар и той ми каза това, коета аз ви написах-той няма причина да ме лъже, аз съм от София и по тази при4ина няма да съм му от редовните клиенти! По-вероятно е да лъже вас пловдив4аните, а не мен, от мен никва полза! А що се отнася за това дали са некъдърници, мога да кажа, 4е в Софиа никой неможа да ми свърши работа, а те ми намериха проблема веднага и го отстраниха! Аз съм доволен от тях, но то винаги има изключения...
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
А бе не знам колко са добри(не ми изглеждат на много отворени ама н.з.),ама като ти покажат ценовата листа и може ло6о да ти стане..
На едно приятелче, му беше спукана главата на 323-ката. Отива в наиси и те без да му свалят главата да видят от колко 6ева има нужда му викат 500 лв. за сваляне качване заварка и гарнитура
Водя го в един друг сервиз свалянеи качване 70 скенер 30 и два шева по 25 = 50 общо 170 лв. без гарнитурата която беше около 40 лв гиотце маи. не знам ти газззар от какво си доволен ама ние в провинцията търсим цена. А те сигурно в наиси работят с златни ключове и главите ги заваряват с титан хахахаха
На едно приятелче, му беше спукана главата на 323-ката. Отива в наиси и те без да му свалят главата да видят от колко 6ева има нужда му викат 500 лв. за сваляне качване заварка и гарнитура

Водя го в един друг сервиз свалянеи качване 70 скенер 30 и два шева по 25 = 50 общо 170 лв. без гарнитурата която беше около 40 лв гиотце маи. не знам ти газззар от какво си доволен ама ние в провинцията търсим цена. А те сигурно в наиси работят с златни ключове и главите ги заваряват с титан хахахаха
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2