След 15.01.04г.-Втори дилър на БМВ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 18 Дек 2003, 9:42

Все пак, аз лично говорих с шефа на Найси кар и той ми каза това, коета аз ви написах-той няма причина да ме лъже, аз съм от София и по тази при4ина няма да съм му от редовните клиенти! По-вероятно е да лъже вас пловдив4аните, а не мен, от мен никва полза! А що се отнася за това дали са некъдърници, мога да кажа, 4е в Софиа никой неможа да ми свърши работа, а те ми намериха проблема веднага и го отстраниха! Аз съм доволен от тях, но то винаги има изключения...
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 18 Дек 2003, 10:16

А бе не знам колко са добри(не ми изглеждат на много отворени ама н.з.),ама като ти покажат ценовата листа и може ло6о да ти стане..
На едно приятелче, му беше спукана главата на 323-ката. Отива в наиси и те без да му свалят главата да видят от колко 6ева има нужда му викат 500 лв. за сваляне качване заварка и гарнитура :lol: :lol: :lol:
Водя го в един друг сервиз свалянеи качване 70 скенер 30 и два шева по 25 = 50 общо 170 лв. без гарнитурата която беше около 40 лв гиотце маи. не знам ти газззар от какво си доволен ама ние в провинцията търсим цена. А те сигурно в наиси работят с златни ключове и главите ги заваряват с титан хахахаха

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bk » 05 Яну 2004, 20:54

BMW_POWER написа:Дару няма сайт ...

абе, че имат имат, но все едно, че нямат :D

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 06 Яну 2004, 18:43

Penchev написа:В бизнес парка в младост 4 е на Дару Кар нова сграда :arrow: 100 % съм сигурен :idea:

Сервизният комплекс е на фирма "АУТО-ПРОФИ" , дистрибутор за БГ на PIRELLI , PILKINGTON auto glass , PEWAG , KIENZLE :!: По случайност собственика на фирмата ми е приятел :!:
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум