Защо , не !

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Защо , не !

Мнение от bravo » 14 Дек 2003, 23:57

Хрумна ми нещо интересно тези дни.Какво ще кажете да направим речник тук във форума.Според мен ще е доста полезен за всички ще има всякакви технически термини,чуждици та дори и жаргон.Дано да не е обсъждана подобна тема вече във форума и да не са ми известни причините поради които не съществува въпросния речник :)Надявам се че темата ще допадне на модераторите и те ще подкрепят реализирането. :yes:
Най-мразя да съм прав!!!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 15 Дек 2003, 9:38

идеята е добра, мисля само, че трябва да изчакаме довършването на новата уеб страница и да го поместим там?!

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 15 Дек 2003, 9:46

Да наистина е добра, Туртурело каква е тази нова страница да не би да сменяте феиса на страницата на клуба

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 15 Дек 2003, 20:43

Идеята за речника е много добра......и аз си мислех да повдигна този въпрос преди време, но така и не го направих.....прелагам да започнем още сега, за да може като стане готова страницата вече да имаме готов материал :idea:
Изображение Изображение Изображение Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 15 Дек 2003, 23:09

stjoker написа:Туртурело каква е тази нова страница да не би да сменяте феиса на страницата на клуба

Ами в момента нямаме заглавна страница, която преди съществуваше - от дълго време се работи над нова такава, но поради разбираемата заетост на хората, които отговарят за направата и се забави пускането на новия вариант. Ще има полезна информация, галерия, новини и т.н.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tarantulata-320i » 20 Дек 2003, 1:52

няма ли да е скоро? :roll:
320i

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 22 Дек 2003, 18:49

Та значи последно чакаме да се преключи работата върху офицялния сайт на клуба.
Най-мразя да съм прав!!!

Назад към Основен Форум