с. Гуцал и нашите приятелчета :)
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
с. Гуцал и нашите приятелчета :)
Здравейте, напоследък не ми остава много време за форума
Онзи ден с приятелката ми ( Сави ) имахме път до Самоков където оставих една Лада Нива, която потроших на 8-ми Декември. Искам първо да изразя специални благодарности към Боби и баща му, които ми оправиха количката
Още специални поздрави и благодарности на Вайпър, ати, Асен, Хънтър, бип, които тормозих по телефоните с дозина въпроси
Та сега да си дойда на думата. Отидохме вчера до Самоков, взехме колата и предприехме малко пътуване по тъмно до нашите приятелчета от село Гуцал
Не мога да ви кажа колко ни се зарадваха и как ни се намятаха да ни прегръщат
Радвам се, че втората група успяхте да довършите започнатото така перфектно
Всички са доволни, похвалиха ни се с новите дрешки
Кой си имал гащиризонче, кой блузка, якенце...
Носят се легенди за колата на Андро, която много въртяла гуми и била изпреварила друга с 4 коли
Абе стрийрейсъри са малките
Аз им занесох един диск със снимките от първото мероприятие и една касетка, която бях обещал на едно момче. За съжаление се оказа, че май нямат ЦД, а само флопи
Сега ми се върти в главата, че може да пусна фотоклипа на през видеото и да запиша снимките на видеокасета. Децата си имат видео и телевизор
Мисля, че не те са най-зле от домовете, но предлагам да си направим традиция да си ходим при тях качествено отколкото по различни домове от дъжд на вятър. Най-малкото те вече са ни истински приятели!
Друго, което ми се върти в главата е да ги изненадаме с някакви дреболии и за Нова Година. Получих разни дребни поръчки
Кой искал батерийки, кой друго, едно момиченце ме помоли за химикалка с 12 цвята и съм й обещал лично
Също 2 касетки на АЗИС
от двама юнака
На къде отива младежта...
И така...
Може да помислим нещо!
Самата цел на този пост е следната. В петък децата имат екскурзия до София и щели да ги водят да видят парламента
Сещате се за какво става дума
Ако има хора свободни от работа можем да се съберем една скромна групичка и да ги позарадваме пак
Кажете какво мислите и някой да вземе да разкаже за предишното пътуване, че ми е интересно! И снимки няма ли? Следващия път ще взема камера аз, за да им пратим филма на видеокасета
Чао за сега! 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
На изпит съм до 14:00 и след това с най-голямо удоволствие ще се присъединя към групата. Нека някой, който ще ходи със сигурност да си постне гсм-а тук за да мога да ви открия като свърша с изпита 

3 мнения
• Страница 1 от 1