Специална благодарност!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 09 Дек 2003, 17:44

според мен извинението на момчето беше наистина искрено. на мнение съм, че на всеки се случва. просто трябва да внимаваме повече. мисля че ще сте добре дошли на срещата. все пак всички ни обединява едно и също нещо...
Изображение

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 09 Дек 2003, 20:35

Напълно подкрепям Engi! На всеки се случват грешки, никой не е застрахован. А това ще ни е за урок на всички.

И все пак наистина няма ли да се намери някой, който да разкаже пълната история на този инцидент?

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 09 Дек 2003, 21:14

добре, явно наистина на никой не му се пише, а аз, попаднал в клопката на осмодекемврийския си махморлук, имам няколко свободни минути за един расказ... както всеки четвъртак бяхме на ЕКО. всички кипяха от обичайния ненапускащ ни ентусиазъм:) поговорихме си, посмяхме се и традиционно решихме да се разходим до бояна:) когато се качихме имаше ужасно гъста мъгла. веднага след пристигането ни дойде един полицай, който ни обясни, че чакат делегация и ни каза да се преместим. в този момент някъде в далечината от противоположната посока се чу сирена и настана лека паника. някои от момчетата се паникьосаха и моментално се метнаха на колите. и така в суматохата и мъглата момчето с дедрата, правейки обратния завой се удари в малкия, който вече беше направил обратен завой 15тина метра по-надолу и се движеше в обратната посока. така стана цялата ситуация:( беше доста неприятно:( за жалост наистина се случва на всички и независимо колко си добър винаги е възможно да те ударят или да допуснеш грешка:( малкия наистина много се разтрои но все пак, живота е такъв, случват се и лоши неща. това е просто поредната обица, която ще ни виси за урок. дано не се повтаря. отново подчертавам, че тази грешка не трябва да е причина да отказваме някой от ентусиазма му:) всеки, който има желание да се присъедини към нас е добре дошъл :D
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от taralqsnik » 09 Дек 2003, 22:48

много гадна слу4ка :roll:
NEED FOR SPEED

Предишна

Назад към Основен Форум