Отстъпка при покупка на нов автомобил
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Jorixa
- младши ентусиаст
- Кара: F48 xDrive 20d/E87 120d
- Мечтае да кара: 911
Re: Отстъпка при покупка на нов автомобил
madafaka_donkele написа:Аз днес си поиграх да се регна в немския и британския carwow и да поискам оферти за базова 340xi, не ми се занимаваше да я спеквам подробно. Хората ме оферираха с 11-12% отстъпка от воле Не са ми искали "доказване на лоялност", без препоръки или каквито и да било други подобни глупости
Тя 3ката май е на акция в момента, така че предполагам и тука ще дават отстъпки в момента.
https://bmw-mcar.bg/offer/specialni-pre ... w-seriya-3
- msi200
- ентусиаст
- Кара: М2+X5
За Х7 фейслифт един познат взе 15%. Там е нормално да са по-големи отстъпките, защото самата кола е много скъпа.
I love the sound of V8 in the morning...
- theraven_nz
- младши ентусиаст
- Кара: F15
madafaka_donkele написа:Аз днес си поиграх да се регна в немския и британския carwow и да поискам оферти за базова 340xi, не ми се занимаваше да я спеквам подробно. Хората ме оферираха с 11-12% отстъпка от воле Не са ми искали "доказване на лоялност", без препоръки или каквито и да било други подобни глупости
Нормално - по-голям пазар са, по-голяма конкуренция и покупателна способност. Естествено е да се борят за клиенти. Нас никаква статистика не ни лови като логика на пазар.
---
- JIygoTo^KoneJIe
- Потребител
- Кара: Е46 330i
Да повдигна темата малко Каква е реалистичната отстъпка, която може да се вземе в момента ... някой поръчвал ли е скоро? За G20 ми дават 4%, което не ми се вижда много, но като чета май е горе-долу нормално. Това е без да съм в онези списъци със специалните професии или фирмите партньори на БМВ, нямам история в никой БМВ дилър и нямам жокер "обади се на приятел" в представителството. Честно казано се колебая дали си заслужава напъна да търся връзки и да черпя по веригата за някакви евентуални допълнителни 1-2%, тоест 1000-2000 лв надолу в най-добрия случай.
- Jorixa
- младши ентусиаст
JIygoTo^KoneJIe написа:Да повдигна темата малко Каква е реалистичната отстъпка, която може да се вземе в момента ... някой поръчвал ли е скоро? За G20 ми дават 4%, което не ми се вижда много, но като чета май е горе-долу нормално. Това е без да съм в онези списъци със специалните професии или фирмите партньори на БМВ, нямам история в никой БМВ дилър и нямам жокер "обади се на приятел" в представителството. Честно казано се колебая дали си заслужава напъна да търся връзки и да черпя по веригата за някакви евентуални допълнителни 1-2%, тоест 1000-2000 лв надолу в най-добрия случай.
За г20 не знам. За Х3 g01 ми звъня на скоро дилъра че имало акция и правели 20% ама не знам дали още е актуално щото вече май минаха продажбите на g45
- streetz
- младши ентусиаст
- Кара: E36 318is, E46 320i
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M42B18
M54B22
И на мен онзи ден ми дадоха 4% за G20, и то още преди да съм питал за отстъпка, така че ми се струва има възможност за още някой процент надолу
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- JIygoTo^KoneJIe
- Потребител
- Кара: Е46 330i
В крайна сметка се отказах от покупка на ново БМВ с тези цени в Космоса. Ще търся нещо втора ръка в гаранция. Иначе 330и за 135 000 по конфигуратор ми свалиха 10 000 , уж 7% отстъпка. Благодаря за мненията.
- Jorixa
- младши ентусиаст
JIygoTo^KoneJIe написа:В крайна сметка се отказах от покупка на ново БМВ с тези цени в Космоса. Ще търся нещо втора ръка в гаранция. Иначе 330и за 135 000 по конфигуратор ми свалиха 10 000 , уж 7% отстъпка. Благодаря за мненията.
Мали на времето m340i беше толко
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3