Е60 М5
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Е60 М5
alx написа:3. десет цилиндров 5.2 до 5.5 литра нормален двигател със "следващо поколение" ванос (квото и да значи това - на мене ми се иска да значи липса на разпределителни валове ама май мноо ми се иска)...
4. 493 до 530 коня (не се знае още)
Кажи ми плс от къде точно прочете теzи данни

alx написа:5. 6 или 7 скоростно SMG или 6 ръчни скорости (да имат късмет да го направят само SMG)
Според АутоБилд (Germany) Ще бъде САМО със 6 SMG скорости.... In that case: sorry

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- 2 GUNS FIRE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само и продава,нищо не разбира.
- Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.
Така и така гледаме в бЪде6тето
За6то не мога да ги Ъпна.. тея снимки
Oprawih gi

За6то не мога да ги Ъпна.. тея снимки
Oprawih gi

Последна промяна playordie на 27 Ное 2003, 18:07, променена общо 2 пъти
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!
playordie написа:
За6то не мога да ги Ъпна.. тея снимки[/code]

Eто колега .

Оба4е едната ти е Site !
http://www.angelfire.com/stars5/puxcho/images/x3interior.jpg
Ааа това ли си имал в предвид ?
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Как можете да кажете, че новата 5ца е грозна!!!???
След като го бях виждал в Несебър, след като го видях вече няколко пъти по улиците на София и след като го видях преди седмица на тръгване от ТУ, тамън спряло отпред и след като го разгледах от всякъде, аз се влюбих в тази кола, тя е просто СТРАХОТНА!!!
Освен всичко данните за М5цата звучат меко казано НЕВРОЯТНИ, така че не виждам как може някой да каже лоша дума за този ЗВЯР!!!
Единствено се надявам и мене някой ден да ме огрее щастието да се повоза в това чудо!!!
Освен всичко, мисля че фактът, че кола от класата и ценовата категория на 5цата да е един от фаворитите
за кола на годината е нещо изключително и нещо, което не се е случвало досега откакто се промениха из основа критериите на журналитите в конкурса!!!!!!!
П.П. То май, че вече мина конкурсът, но за съжаление аз не знам резултатите!

Освен всичко данните за М5цата звучат меко казано НЕВРОЯТНИ, така че не виждам как може някой да каже лоша дума за този ЗВЯР!!!

Освен всичко, мисля че фактът, че кола от класата и ценовата категория на 5цата да е един от фаворитите

П.П. То май, че вече мина конкурсът, но за съжаление аз не знам резултатите!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3