Помощ за антирадар ?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 24 Окт 2003, 12:16

Axa.BLONDER.450$.But only for laser.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 24 Окт 2003, 13:31

xaoc написа: (превишение 48км) не знам колко пари и точки е - някой да каже)

По принцип вървят около левче на км/ч превишение така че очаквай около 50 лв. Обаче си извадил голям късмет (всъщност като си вземеш талона ще разбереш) По принцип и по новите разпоредби за надвишаване със над 50 км/ч могат да ти вземат книжката за 3 или 6 месеца (не съм много сигурен кое от двете беше). Ако те интересува мнгоо ето линк към закона: http://www.filibe.com/zdp000in.htm виж: АДМИНИСТРАТИВНО-НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ и "Допълнителни разпоредби" но са малко стари цените там пише 30 лв за твоя случай но не съм сигурен че ще минеш толкова тънко (дай беже все пак :)) Също има значение дали имаш подобно нарушение през последната една година от датата на този акт! А точките би трябвало да са 4 или 5 но може да стигнат и до 7 пак е относително :)) така че късмет, а ако не ти хареса решението винаги може да обжалваш в съда само че трябва печен адвокат а за 30 - 40 лв акт не си струва. Трябва да внимаваш само да не направиш още един в близката една година че пак може да ти вземат книжката :) абе с две думи на***ни сме от всякъде :) Успех
SGV

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 24 Окт 2003, 17:38

10x

edited by Turturelo
(не е нужно да се цитира мнението при положение, че то се намира непосредствено над твоето)

Предишна

Назад към Основен Форум