ЗДРАВЕЙТЕ BMW ЕНТУСИАСТИ

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

ЗДРАВЕЙТЕ BMW ЕНТУСИАСТИ

Мнение от RAFF » 02 Авг 2002, 10:36

НАЙ-ПОСЛЕ РЕШИХ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ.ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НАСАМ СЛЕДА ФОРУМИТЕ В ТАЗИ СТРАХОТНА СТРАНИЦА,А ПРЕДИ ТОВА В DIR-а.ФЕН СЪМ НА BMW ОТ ДОСТА ГОДИНИ,НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДО СЕГА НЕ СЪМ ИМАЛ СОБСТВЕНО.ИНАЧЕ СЪМ КАРАЛ ПОЧТИ ВСИЧКИ МОДЕЛИ , ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПОСЛЕДНИТЕ , КОИТО ПУСНАХА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА BMW ЗА ГРАДОВЕТЕ НА TESTDRIVE.
КАРАЛ СЪМ И МНОГО ДРУГИ АВТОМОБИЛИ И МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ Е :НЯМА ПО-ДОБРИ АВТОМОБИЛИ ОТ ТЕЗИ НА BMW.
НАДЯВАМ СЕ ЧЕ НЯМА ДА ИМАТЕ НИЩО ПРОТИВ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ВАС , МАКАР ЧЕ ВСЕ ОЩЕ КАРАМ opel,
ОСОБЕННО СЛЕД ИЗКАЗВАНЕТО НА АНДРО ПО ТОЗИ ВЪПРОС

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

отг::ЗДРАВЕЙТЕ BMW ЕНТУСИАСТИ

Мнение от LandShark » 02 Авг 2002, 11:15

:)

Добре дошъл!

Да ти призная, аз също дълги години чаках докато съдбата ми се усмихна и имах възможност да се кача на BMW.. дори и на първите сбирки на ентусиастите в София съм ходих с ладичката и вероятно има хора които я помнят. Пожелавам ти дано и ти скоро да имаш възможността да поддържаш своя собствена машина от любимата марка!

Надявам се форума да е полезно и интересно място за теб. Отворен е за всякакви мнения, а след като си карал доста баварци вероятно има какво да споделиш.

Изображение
LandShark
'89 "316"
;)

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 02 Авг 2002, 12:52

Добре дошъл!
то повечето от нас са карали Лади,Москвичи лично аз съм имал 5 други коли,та чак сега взех БМВ разбира се Е30:):) та не се притеснявай че караш Опел:) Важното е да си ФЕН на БМВ и 100% ентусиаст:)

Изображение

BMW-DIESELPOWER

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 02 Авг 2002, 13:37

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОСРЕЩАНЕТО МОМЧЕТА.НЕ СЕ ПРЕТИСНЯВАМ ОТ ТОВА ЧЕ КАРАМ OPEL. ТОЗИ МИ Е 6-ТИ,
ИМАЛ СЪМ И ДРУГИ МАРКИ КОЛИ,МОЖЕХ И BMW ДА СИ КУПЯ( НЕ СЕ ХВАЛЯ , С ТОВА СИ "ВАДЕХ ХЛЯБА")НО ПОРАДИ ЛОШО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ВЕЧЕ НЯМАМ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ.КАКТО И ДА Е.( ИЗВЕНЕТЕ МЕ ЧЕ ОБЪРНАХ ФОРУМА В ИЗПОВЕДАЛНЯ).А BMW ЩЕ СИ ВЗЕМА НА ВСЯКА ЦЕНА (НАДЯВАМ СЕ),ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МЕ ПРИТЕСНЯВА ,СА НЕСТАБИЛНИТЕ ДОХОДИ И ТОВА КОЕТО АНДРО МИ ПОЖЕЛА :"възможността да поддържаш своя собствена машина от любимата марка"ЗАЩОТО НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ КУПУВА BMW ,АКО НЕМОЖЕ ДА СЕ ПОДДЪРЖА
КАКТО ПОДОБАВА.
ОТНОСНО СПОДЕЛЯНЕТО , ЕДВА ЛИ ИМА КАКВО ДА НАУЧИТЕ ОТ МЕН,ИМАЙКИ ПРЕДВИД СКРОМНИЯ МИ ОПИТ В "ПИЛОТИРАНЕТО" НА НАЙ-ВЕЛИКАТА МАРКА АВТОМОБИЛИ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 02 Авг 2002, 14:43

ДОБРЕ ДОШЪЛ И ОТ МЕН!

Изображение
BMW 325i //M-Technik //M-Dynamics //MegOFF
http://www.megoff.hit.bg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20

Мнение от kbmw » 02 Авг 2002, 21:49

Здравей и добре дошъл !
Вярно е, всички сме карали какво ли не. От една година карам моето BMW, но вече не го разменям за нищо, въпреки, че е на почти 17 години. Много хора не го разбират, не познават тръпката да караш звяр. Всички си мислят, съм се набутал (70%), но те простонямат представа. Ще го карам докато има кола в него. А по въпроса за поддръжката, не вярвам, че всички които имат BMW-та са много добре финансово. Аз специално не съм. Последният път когато аварира го прибрах в гаража и понеже наистина нямах кинти не се надявах скоро да го оправя. Издържах два дни и на третия го разхвърлих. Пари се намират ВАЖЕН е меракът.

Взимай едно и не го мисли.

Киро

Назад към Основен Форум