Малко размишления за хулигани

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Малко размишления за хулигани

Мнение от naskoksan » 09 Окт 2003, 10:30

Вчера прочетох, чух и видях поредната недомислица на нашите мили родни катаджии :lol: :lol:
Иде реч за нови триавтомобила (без белези на КАТ) които щъката из София натъпкани със свръх модерна техника, тип Da Matrix :lol:
с ясната цел да продължават да ни заковават с глупостите си.
Е добре де има супер много идиоти по пътищата и то е ясно, че на по голямата част от българите им е такъв манталитета и те много трудно могат да избягат от него, а дали искат :? :?:
С тази супер хипер и незнам си каква техника ще ни ловят като кучета е хубаво... нямало да можем дори да се офертираме с по 10 кината защото разговорите между полицай и провинил се ще се записват... МАЛИИИИ
Но не е в това въпроса... Точните думи на шефчето на малоумниците бяха че с тези технологии щели да спрат ХУЛИГАНИТЕ ПО ПЪТЯ, които светкали с фарове, задминавали с бясна скорост и незнам си още какво... :twisted: :twisted:
Ама госдпода пазители на реда нека ви запитам аз:
Я си изяснете точно какво е това определение хулиган на пътя :?:
/ :arrow: към БМВ-феновете, едва ли имат предвид нас/
Такаааа искам да споделя малко лични впечатления от последните дни пък вие ми кажете кой е хулигана :evil: :evil: :evil:
Карам си аз споко в най-лява лента :arrow: естествено застигам Чичо ви Ваньо с Мохера, който се движи с 30 км/ч в същата лента. Аз се движа по бързо, но Чичо ви Ваньо продължава да си киризи без изобщо да ми обръща внимание, аз вече започвам лееееко да се изнервям и му светкам 1-2 пъти, ония ТУЛУП продължава да изобщо да не ми обръща внимание. Аз още по нервно започвам да свиря да светкам да му се навирам /което вече граничи с глупостта, обаче на пътя човек претърпява странни трансформации/ НО БЕЛИЯ ИЗГНИЛ МОХЕР ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ СТОЙ ОТПРЕД :arrow: пълен непукист.
Аз вече с нерви разкъсани като глава на ГЕСЕАЙКА на 5000 оборота откачам, но просто няма къде да мръдна защото дясното платно е заето от задминаващи ме други коли. Намирам начин да се провра и оооо радост намирам се в най дясна лента но вече се движа със 100 на трета изхвам повечето коли и с няколко опасни маневри си намирам място на опашката на светофара където ме чакат ухилени ония двамата от Da Matrix-колата и ме наричат ХУЛИГАНА на пътя - заслужено, но за какво, само защото Чичо ви Ваньо с шибания си Мохер си е казал - "Абе к'во ми се вре тоя бе к'во к'ат е с по скъпа кола, язе не съм му длъжен да му прайм евала"
ЕЕЕЕЕ драги господа любители на високите скорости и истинските автомобили, от този прекрасен форум
КАЖЕТЕ МИ СЕГА КОЙ Е ХУЛИГАНА НА ПЪТЯ :?: :twisted: :twisted:

Има и още идентична ситуация, само че главни действащи лица са моя милост и Кольо-Бакшиша, който на всичката помия която ти предлага по платното, добре те освежава с недоизгорели газови изпарения, с лек привкус на масалце М10Д :shock: :lol: супер нали. А на всичкото от горе отзад на фона на всичките просташки надписи, за които можеш да се сетиш лъсва и едно голямо "ЖИВЕЯ ЗА ДА ДРАЗНЯ ХОРАТА" :shock:
И после като откачиш защото си имаш работа и бързаш, те викат че си бил хулиган... Просто прекрасно :!: :!: :!:

А и поредния идиот на Цариградско който ти изкача пред теб да изпреварва без изобщо да погледне в огледалото дали има кола в лявата лента, без да подава сигнали... абе не ми се говори че ще се побъркам.

Вярно е че наистина си има хора, които от келешлък, от простотия или от чиста глупост си карат като олигофрени по цял ден. Бясни задминавания, минаване на червено, абе изобщо пълен пакет от нарушения за отрицателно време... е на тях да има взимаш книжките.
Е да де ама ония марсианците със лампите нямат толкова акъл да ги виждат нещата.
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 09 Окт 2003, 12:04

И като се замисли човек че за всичко си прав, а че всичките тия кинти отиват за техника само и само да крепят рейтинга на бате Бойко и вече ти се драйфа....

А като помислиш за деня на София когато по центъра се движи само градски транспорт за да е по-чисто а в същност икаруса изхвърля толкова лайна на всяко потегляне колкото моята кола за цял месец...

А като помислиш че всяка уважаваща себе си държава е забранила на мускала да се движи от мноооооого години, а като се замислиш че колата ми нямаше да е в сервиз преди 3-4 месеца защото Ганьо (мани не е ташак тоя така се казваше) не би си карал Ладата ако имаше нормални закони...
Изобщо като почнеш да мислиш и ти става едно такова странно иде ти да се гръмнеш... мани не ги мисли тия работи защото само ще си тровиш нервите и нищо няма да стане за съжаление...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 09 Окт 2003, 12:18

Абе прав си колкото повече си мисля за тая шибана държава толкова повече ми се обръщат вътрешностите, а на всчикото отгоре като заговори за тия работи се сетих...
Вчера ходих да си плащам данъка за колата... УЖАААС
300 ШИБАНИ ЛЕВА... ТИЯ СА ПСИХЯСАЛИ БЕЕЕЕ!!!
как един на една таратайка на дето няма живи роднини данъка ще и е 20 лв., а на мойта дето е '97г. и има 15 катализатора ще е 300 :shock: :shock: :shock: :shock:
ей няма оправия да знаете
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 09 Окт 2003, 12:39

300 лв. :shock: ти кво караш бе пич :dunno:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Окт 2003, 14:30

относно хулиганите на пътя - във българия се кара много изродски- стават много катастрофи. нормално е полицията да се опитва да хване най-лудите и да ги даде за пример като ги накаже.

във нито една циливизована страна няма да те оставят да караш както се кара във бг - особено ако си мислиш че си "карач"...

нищо лично- просто сравнявам как е по света... питаш ли ги тия във америка със средно статистически двигател 3 литра v6 как се сдържат? :)

трябва да има ред- дори и със цената на няколко изгорели ентусиасти.

запомни- идеята е пътищата да са сигурни и да не се загива по тях. карането е за 99% от хората средство за придвижване. хората дето карат като на електронна игра са малко и са изключение. мисли бунтовници- а бунтовниците кат ги фанат нали знаеш :mrgreen:

мое си мнение де.. то и аз не карам много спокойно ма поне нямам коне та съм безвреден ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Окт 2003, 22:56

Хубава тема подхванахте, ама безкрайна! Тоя спор ще се води поне докато жадните за пари полицаи не ни нахлупят съвсем хомота или на границата не започнат да слагат ограничители на колите (пази Боже :evil: )
Та мисълта ми е, че истината е някъде по средата, както с повечето неща около нас :roll: Тоя с Мускала с 30 км/ч е също толкова опасен колкото отворко без капка акъл с 200 коня (обикновено на татко) под капака! Говорил съм с пиар-ката на КАТ, тя се опита да ме убеди, че шофьорите трябва да бъдат смачкани. Ама й дръпнах една 15-минутна тирада за мерките, които могат да се вземат за състоянието на пътищата, техническото състояние на колите, даването на книжки и т.н, и жената само подаде ръка с думите "Хич не се бях замислила... Кампанията може и да е двупосочна!" Но едва ли униформените са на далавера да се занимават с държавни органи, щото гарван гарвану око не вади :x
Засега май сме в безизходица по тоя въпрос и ще си караме бързо и разумно, надявам се. И в крайна сметка си зависи от всички нас да стават по-малко простотии по пътищата :!: Което не значи да караме примирено след Мускала с оня дето ни мрази, само защото го настигаме :twisted:
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

такова нещо като в БГ... нигде го нема

Мнение от vicho » 09 Окт 2003, 23:40

ТаКвоз чудо като в БГ никъде по света го няма... никой не кара с 200 освен по МАГИСТРАЛИТЕ в USA където няма Ограничения... а тука особенно София-Пловди си е мамата ибало 180-200-220 кой колкото може АМА ДА Е МНОГО... Във USA където има РЕД за разлика от тука ако те хванат че караш с 200 ВЪВ ЗАТВОРА ЩЕ ТЕ ВКАРАТ... :cry: :cry: а на никой не му пожелавам затвор ОСВЕН НА УБИИЦИТЕ и крадците, така че драги Колеги шофери, карайте си колите БЪРЗО И НАЙ-ВЕЧЕ РАЗУМНО пък дано да станем и ние ЕВРОПЕЙЦИ ама ще видим кога ще е...
Дано не сме ДЕДОВЦИ с МОХЕРИ, както каза колегата за дедкото с белия москал...
п.с. тука и с 500 km/h да караш 10-20-50 лв. за черпевка и минаваш както си искаш и както ти е кеф, ТОВА ГО НЯМА НИГДЕ по широкия свят... та така че и да са оплакваме и да не се оплакваме ФАЙДА НЕМА!!! (както казва един friend). И се замислете дали е ПО-ДОБРЕ да има правила и а не се кара БЪРЗО и с АДРЕНАЛИН, или да има правила и да изчезне и СКОРОСТТА и ЕМОЦИИТЕ?!?!?!?!?!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 10 Окт 2003, 13:19

Истината пичове е:
КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО И НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПОСТИ

а що се отнася до полицайте те трябва да си вършат работата както трябва а не както си мислят че е правилно. Законите в БГ според мен изобщо не съответстват на реалната обстановка по пътищата, а с все по-големи глоби и наказания едва ли нещо ще се промени, защото българина си е келеме и такова ще си остане... така че...

А иначе малко свинщина никога не е излищна стига да е с мярка :wink: :lol:
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 10 Окт 2003, 19:57

Искам да добавя, че все пак в нормалните страни обаче си имат писти, на които като те фанат бесните да ходиш и да си излееш агресията, пък ако щеш си чупи главата, там е почти невъзможно да отнесеш някой друг, а освен това са и доста безлюдните забутани пътчета, които обаче са по-качествени от които и да е път в България и там пак може да отидеш да си подивееш на воля, а тука като се замисли човек като вдигнеш 200 по тия скапани пътища трябва да си Монтоя или МакРей за да успееш да не нагазиш некоя дупка или да не излетиш, пък и да не говорим, че всички пътища са толкова равни, че с 80 и вече ти фърчът пломбите из устата!!!
Така, че вярно си е, че в българия е пълно с безрасъдни шофиори и секви такива гадове, дето си заслужават да полежат малко на топличко да им доиде, акъла, но не са само железните мерки решението, ами и контрола върху строежа на шосетата!!! Не може в Германия аутобани строени преди маса години да нямат една дупка и да са гладки като стъкло, а тука пак се дават същите пари, но се дават на некви фирми дето си аверче с тях и те турат някакво подобие на асвалт, дето и година не издържа без да стане на дупки и така се набръчква, че ставаш като супер мен и с 80 вече летиш над платното и си като на родео!!!!!!!!!!!!!! Така, че стига Бат'Бойко се е правил на Batman, а да се върши неква работа!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 13 Окт 2003, 9:14

Абе да питам...в петак карм по некав болевард нали не съм от Сф.незнам името......като минем покраи тв.кулат към семинариата и там чакам да направя ляв завои за Симеоновско шосе отсреща идват едни G-класи две на брои и еднa Sка те тея правят десен завои от наи лявата лента спрат всички един се качва на бордиура за да не закачи едната джипка и наи нагло Sката спира пред всички на средата на платното за да може джиповете да дръпнат напред сакън некои да не ги подгони,е да питам тея дали ще ги снимат и после да ги превикат в КАТ тъпите полицаи за да им напишат актчета за неправилно престрояване и задръстване на пътя или за ТЕРОР на пътя по новия закон нали има и такова нещо?
Опитаи смъртта но не умираи

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 14 Окт 2003, 13:25

ееее това вече не наглост а не знам какво!!!
абе нищо не може да ме учуди вече в тая държава
аз пък на същото място съм виждал една 124-ка да се спуска надолу към румънското посолство само че в насрещното :shock: :shock: :shock:
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

Потребител
Аватар

Мнение от cmschumacher » 14 Окт 2003, 13:33

zaebiii :P

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 15 Окт 2003, 12:37

naskoksan написа:ееее това вече не наглост а не знам какво!!!
аз пък на същото място съм виждал една 124-ка да се спуска надолу към румънското посолство само че в насрещното :shock: :shock: :shock:

На един познат му се бяха развалили скоростите на това място и се беше прибрал в правилната лента, само че НАЗАД :shock: :shock: :shock: Ама човека е полицай, това всичко обяснява! Как може да има толкова ненормални хора... :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 15 Окт 2003, 12:37

naskoksan написа:ееее това вече не наглост а не знам какво!!!

На един познат му се бяха развалили скоростите на това място и се беше прибрал в правилната лента, само че НАЗАД :shock: :shock: :shock: Ама човека е полицай, това всичко обяснява! Как може да има толкова ненормални хора... :evil:

Назад към Основен Форум